Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita_25

przegrana młodość

Polecane posty

Gość gość gość gość
ja mam fb tylko po to, żeby wiedziec np o tym ze mamy mieć odwołane zajęcia i nie lecieć darmo do uczelni w celu uroczystego ucałowania klamki. no i fajnie pogadac z kolegami z podstawówki czasem. dowartościowanie sie kontem na portalu jest smiechu warte

Gość wergilius
poblize jest pojeciem wzglednym

Gość julita_25
Wergilius, nie masz rodziny? Rodziców, rodzeństwa? Znajomych? Tyle wolnego teraz, można się spotkać, powspominać stare czasy, obejrzeć jakiś film, wybrać się gdzieś razem. Być dla siebie. Tak bez pośpiechu.

Gość wergilius
pyta sie plemnik plemnika daleko jeszcze do jajnika ? Oj, daleko,daleko, kolego, to dopiero migdaly.........

Gość julita_25
yyyy, to "w pobliżu" to było do gość gość gość...

Gość gość gość gość
wergilius skołuj sobie gitarę, zabraknie Ci tego urlopu i nie bedziesz myślał o takich głupotach jak chlanie z którego tylko klopoty są zawsze. a odległość- dokladnie- jest względna. wszystko jest względne. dla ruskich 40 km to blisko, -40 stopni to nie mróz a 40 % to nie wódka :-D

Gość julita_25
Wergilius, ja jestem straszną marudą ale Ty przebijasz wszystko. Ogarnij się. Jak czytam co piszesz to mam wrażenie że nikt nie ma lepiej niż ja.

Gość wergilius
jestem jedynakiem, rodzina ze strony ojca na drugim koncu Polski a od matki w Niemczech.

Gość julita_25
gość gość gość sam się nauczyłeś grać na gitarze? Ja zawsze chciałam, strasznie mi to imponuje. Nawet próbowałam, umiałam dwa chwyty(?) ale szybko się poddałam. Nie będę drugą feist ani johnem mayerem ;)

Gość wergilius
nie doluj mnie, jak bys slyszala jak moja byla marudzila..........

Gość gość gość gość
z kims fajnym to nawet liczenie dziur na suficie jest pasjonujące. życzę Wam żebyście kogoś takiego spotkali.

Gość julita_25
W, święta to dobry czas na odwiedziny. Może wybierz się do rodziny. Oni się ucieszą, Ty też.

Gość wergilius
jakiej rodziny ? do tych z Polski jestem Niemcem a do tych w Niemczech jestem Polakiem. Nie potrzebuje ich jak z reszta moi rodzice, w sumie to juz tylko Mama bo tata nie zyje

Gość julita_25
gość gość gość jesteś jeszcze?

Gość gość gość gość
jestem samoukiem, na you tubie jest mnóstwo filmów które uczą od podstaw nawet jak wziąć gitarę w rece, jak ją nastroić, jak ułożyć paluszki przy banalnych chwytach, po kilku tygodniach grasz utwór który sie składa z dwóch śmiesznych akordów (jezu! ja gram!! feel like Hendrix bezcenne) w koncu gra zaczyna przypominać piosenkę :-D wtedy jest juz dobrze. ważne żeby duzo próbować, bo od razu to nawet cepa nie zbudowali :-)

Gość julita_25
wiem, wiem. ale fajniej jak ktoś cię uczy. samemu to tak średnio.

Gość gość gość gość
mi lepiej uczyć sie samemu, odkrywać, dochodzić, badać, próbować. w szkole zawsze tez musze sam dojść o co chodzi, żaden wykładowca ani nauczyciel nie trafia do mnie. może jestem tępy :-D poprostu ;-)

Gość julita_25
Ja mam odwrotnie niż Ty. Ktoś musi mi pokazać wszystko dokładnie, dopiero później mogę to robić sama i dostosowywać do siebie. Będziesz tu jeszcze jutro??

Gość gość gość gość
jak myslisz, dlaczego jesteśmy niezadowoleni z życia? bo to chyba nie jest w stu procentach wina życia w pojedynkę.

Gość julita_25
Dla mnie życie w pojedynkę to to co znam, więc chyba rzeczywiście problem jest gdzieś indziej. Może to chodzi o presję otoczenia? A może gdybyśmy byli szczęśliwi to nie mielibyśmy na co czekać, osiedlibyśmy na laurach?

Gość gość gość gość
jeśli chcesz to będę. :-)

Gość julita_25
chciałabym

Gość gość gość gość
presja otoczenia istnieje, ale ja sie z nią nie liczę. związek to nie definicja szczęścia, chyba, że spotka sie naprawdę kogoś idealnie pasującego w każdej sytuacji, ale czy to możliwe? chyba nie. szczęście dają drobne rzeczy, uczucie bezpieczeństwa i wsparcia, miłości.

Gość julita_25
uczucie bezpieczeństwa i wsparcia, miłości to dokładnie to czego mi brakuje

Gość gość gość gość
więc będę, skoro chcesz :-) a więc znalazlem przyczynę Twojego stanu. wiesz juz co zrobić by odnaleźć szczęście :-)

Gość julita_25
Nie ma tak łatwo, wiem czego mi trzeba ale nie wiem gdzie szukać. O której jutro się "spotkamy"?

Gość julita_25
Często się szwendasz po forach/czatach?

Gość gość gość gość
wogóle to sie mądrze jak jakiś filozof z brodą do kolan a sam siedze w tym samym bagienku ;-) no i jestem młodszy od Ciebie, bo niedługo dopiero mi stuknie 22 :-) także marudzę juz tak wcześnie, to na starość nikt ze mną nie wytrzyma hahahahaha ;-)

Gość julita_25
Myślałam że jesteś w moim wieku. Przecież jeszcze tyle przed Tobą, przede wszystkim ciągle masz kontakt z ludźmi w swoim wieku. Nie jest tak że częściowo wybierasz sobie to swoje odosobnienie? Bo masz jeszcze czas?

Gość gość gość gość
najlepiej wieczorem, ok? tak jak dziś, będziemy mieli duzo czasu pogadac. nie udzielam sie na forach, od czasu do czasu, jak na przykład dziś, długi wieczór, czytam sobie najróżniejsze rzeczy, dziś trafiłem tutaj, a skoro mozna byc w pełni anonimowym postanowiłem napisać. choć ogolnie teraz przegladam to forum i poziom tematów, wypowiedzi itp jest poniżej dna miejscami, wrócę tu tylko dla Ciebie :-) a co Ty tu robisz? tez przypadek, czy lubisz tu pisać z ludźmi?