Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogonilem zone

Polecane posty

Gość gość

moja zona zszedla na psy, do slubu bylo wszystko super, po slubie jak sie do mnie wprowadzila zrezygnowala z pracy, bo ona za grosze nie bedzie pracowac, i tak juz przez 4lata. tylko siedzi w domu nic nie robi a wieczory przesiaduje u kolezanek i wraca pijana do domu kobieta 32lata,

Gość gość
weź mnie :D Ja jestem grzeczna.

Gość gość
nie mam juz nawet ochoty sie z nia kochac, pogonilem ja do swojej matki, czy ona moze mi jakos teraz zrujnowac zycie? bede musial dawac na jej utrzymanie?

Gość gość
ha! masz sowoja zonke ! dobrze ci tak spokojne , skromne dziewczyny omijacie szerokim lukiem to macie za to coscie wybrali :D :D :D

Gość gość
może będziesz płacił alimenty na nia.Pewnie sam nie jesteś lepszy, bo jakoś cięzko mi uwierzyć w to, że normalny wziąłby sobie na głowę coś takiego.

Gość gość
a pewnie, ogoloci cie i bedziesz goly i wesoly :D :D :D

Gość gość
co mam teraz zrobic? nie mam pojecia,mam wziasc rozwod? juz zawsze bede rozwodnikiem, tylko zycie mi zmarnowala ja troche starszy juz jestem i ciezko bedzie mi znalesc kogos, pozatym boje sie nastepnej

Gość gość
co tam będziesz myślal o następnej.....................za jakiegoś kolesia się weź.Zawsze to łatwiej o zrozumienie u tej samej płc***prawda?

Gość gość
a pewnie, trafisz na zolze i dopiero ci dokopie :D a ile byliscie przed slubem ?

Gość gość
przed slubem pracowala, byla mila i bardzo sympatyczna gotowala sprzatala nigdy sie nie klucilismy bylismy razem przez 2 lata, ona zawsze przyznawala mi racje,

Gość gość
Ileż można komuś przyznawać rację? Kiedyś to w końcu mija i stajemy się obiektywne.

Gość gość
dlaczego ja, cale zycie ciezko pracowalem chcialem miec twardy grund pod nogami wszystko tak ukladalem zeby bylo jak najlepiej, a teraz poprostu jestem zrujnowany, czy wszystko po slubie jest wspolne? mieszkanie samochod pieniadze na lokacie?

Gość gość
Tak, wszystko macie wspólne. Czemu nie rozmawiałeś z żoną wcześniej?

Gość gość
co mge teraz zrobic? czy jakbym naslal jakiegos kochasia na nia i detektywa ktory zrobil by zdjecia, wygral bym w sadzie? ja nie wiem co robic nic mi innego nie przychodzi na mysl

Gość gość
Co znaczy zszedła analfabeto? Poprawna forma to: zeszła.

Gość gość
ona jeszcze zadowolona bo swieta spedzi w polsce z matka, a ja tu sam bede siedzial, moze niemieckie prawo jest troche bardziej wyrozumiale

Gość gość
Teraz to musisz na razie odpocząć od niej, bo wyczuwa się nienawiść i próbę robienia jej na złość.Musisz trochę to odczekać aż opadną emocje.

Gość gość
przepraszam za pisownie ja wyjechalem jak mialem 17 lat z rodzicami, troche zle mi sie pisze po polsku

Gość gość
Ciesz się, ze nie mialeś z nią dzieci.

Gość gość
ja nie moge spokojnie siedziec z zalozanymi rekami, caly nerwowy jestem, chcialbym to jak najszybciej wyjasnic, nie moge zwlekac

Gość gość
chciala miec dzieci ale nie mogla zajsc lekaze mowili ze ja plodny ona tez ale nic z tego a ostatnie lata to ja juz nie chcialem

Gość gość
jak narazie bardzo dobrze zarabiam 2800euro ale nie wiem jak dlogo bo firma ma zostac przeniesiona do rumuni, czy jak teraz mi dowala alimety a pozniej jak nie bede juz mial takiego dochodu to mimo to bede musial jej placic?

Gość gość
Musisz wziąć adwokata, skoro zależy Ci jk najszybciej zamknąć ten rozdział. Ale myślę sobie, że nic nie stało się bez przyczyny.Teraz trudno o porozuminie, bo za daleko to zaszło.

Gość gość
czy lepiej sie zwolnic jeszcze przed rozwodem i poprostu nie mial bym dochodu, narazie zyl bym z tego co jest na koncie,

Gość gość
może wpadłeś w pracoholizm a ona tam nie mogła znaleźć pracy...na dodatek z dalleka od najbliższych...............nie wiem, tak sobie trafiam, bo coś musiało być tego przyczyną.

Gość gość
nie wiem teraz czy najpierw sie nie zwolnic i troche odczekac, wtedy nie mial bym dochodu wiec nie musial bym jej chyba placic, bo niby z czego

Gość gość
chyba zgłupiałeś...............nie zwalniaj się.W przyszłości gdybyś mniej zarabiał , tzw. alimenty uległyby obniżeniu.................Ale zaraz..alimenty się płaci gdybyś Ty był wszystkiemu chyba winny.Skoro ona nadużywała alkoholu itp..to wiesz....................ale dowiedz się

Gość gość
przyczyna to chyba byla jej kolezanka ktora sama jest po rozwodzie i tylko siedzi w domu na bezrobotnym nudzi sie i plotkuje wszystkich dookola

Gość gość
wiesz, masz rację............trzeba to jakoś zakończyc.Jeśli chcesz mieć jeszcze jakąś rodzinę i dziecko nie możesz trwać w zawieszeniu.Wiadomo, nie należy w takiej sytuacji szukać nowego, zanim jeszcze "to" ale trzeba pomyśleć też o sobie.Trudno...faktycznie to zmarnowany czas, ale może .................za jakiś czas.