Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baran_znak zodiaku_jaki syn_jaka córka

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie proszę, jakie są wasze dzieci bądź też bliscy spod tego znaku. Napiszcie o cechach na plus i na minus. Dziękuję.

Gość Bozon Higgsa
Na minus: uparte, tępe nieuczciwe, zazdrosne Na plus : podobno krótko żyją.

Gość gość
tych co znam, facet-Baran-psychopata I ma zadatki do znecania sie I alkoholizmu kobieta-Baran-wredna, zlosliwa, falszywa, ma ciagle kompleksy

Gość gość
Nie straszcie, moje dziecko ma się urodzić w kwietniu wiec będzie baran - moja teściowa jest Baran, ale mam z nią słaby kontakt i tak na prawe nie znam jej dobrze, i ciężko ocenić jakim jest do końca człowiekiem, ale męża mam dobrze wychowanego.

Gość gość
Moja córka baran ma 5 lat i póki co to fantastyczne dziecko, spokojna, super się zajmuje sobą, kreatywna, kokezenska, ludzie ja bardzo lubią, minusy- ma swój świat, czasami trzeba kilka razy ja o coś prosić bo tak jakby nie slyszy co się do niej mówi:-). Mój facet baran, minusy- agresywny, impulsywny, wybuchowy, ma tendencje do kłamstwa, ale nie wiem, czy wynika to z daty urodzenia:-) a plusy, pracowity, dba o rodzine, dooobry kochanek:-)

Gość gość
a jakie są byki? nasz będzie byczek :)

Gość mama Ewuni
Moja niuszka jest baranem i jest : wspaniała, piękna, wesoła, zamyślona, mądra, przytulaśna, ostrożna, grzeczna i cuuuuuuuuuuuuuudowna

Gość gość
ja mam córkę baran prawie 2 lata dziecko bardzo żywe, wszedzie jej pełno, krzykliwa, bardzo emocjonalna, dokuczliwe, spostrzegawcze, wesołe, nie lubi być sama, chodzi wszędzie za mną nawet jak idę się kapać to stoi koło mnie bo jak jej nie wpuszczę to jest płacz, zasypiać tez musi ze mną, nie słucha się, nie chce czasami jeść. Ale i tak ją kocham.

Gość gość
mysle ze to fajnie wlasnie no w ogole sama nie wiem jaka jest moja opinia w tym wypadku no w ogole siebie samej nie rozumiem hahahahahaahah ❤️ www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość gość nr 104
znam dobrze barany i byki to powiem Kobiety barany są zaradne, zazwyczaj mają faceta pod pantoflem :P lubią przewodzić grupie, waleczne, odważne. Niestety bywają despotyczne. Dobre matki i żony. Faceci barany mają predyspozycje do zarządzania grupą. Wbrew opinii są wiernymi partnerami. Nie uznają kompromisów. Generalnie jest to waleczny znak. Byki lubią stabilizacje, luksusy, dobre jedzenie, ładne przedmioty. Nie lubią wchodzić w konflikty jednak gdy ktoś je zdenerwuje to lepiej zejść im z drogi ;) są uparte jednak nie mają typowych cech przywódczych. Sprawdzają się w pracy gdzie mogą wykazać się systematycznością, porządkiem np: księgowy.

Gość gość
czyli byki i barany to dobre znaki :)

Gość gość
ja jestem 26 letnim baranem (baranką ;) ) z tego co sama widzę, to jestem uparta, szybko się denerwuje, ale jeszcze szybciej mi przechodzi, jestem wybuchowa (ale myślę, że to charakter odziedziczony po ojcu, a nie cecha znaku zodiaku), a z tych dobrych to jestem wrażliwa, bardzo empatyczna i ciągle wesoła. :)

Gość gość nr 104
właśnie zapomniałam dodać barany mają duże poczucie humoru, zazwyczaj są lubiane przez grupę.

Gość gość
Tu autorka. Dzięki za wpisy. Nie jest widzę kolorowo, ale też nie jest źle;) A pytam w kontekście swojego synka... Miał być Bykiem i to by mnie zadowalało. Może ktoś jeszcze?

Gość gość
barany facet i kobieta to osoby uparte despotyczne lubia rzadzic decydowac narzucaC SWOJE zdanie sa zlosliwe pamietliwe klotliwe dokuczaja wypominaja ogolnie zle

Gość Bozon Higgsa
Barany mają poczucie humoru? Haha, no może jak się ktoś potknie i przewróci to potrafią przez godzinę beczeć ze śmiechu. Na każdy żart reagują obrazą. Byki... luksus, ładne przedmioty, spokój, unikanie konfliktów... coś w tym jest:) Żeby baran wspiął się na wyżyny zawodowe, musi kłamać, oskarżać innych, wskazywać zasługi innych jako swoje, podczas gdy byk.... Byk wszystkich kocha i wszyscy chcą byka na swojego szefa, ale byk zwykle odmawia, bo by musiał mniej odpoczywać, więc szefem zostaj***aran. Oczywiście baran przewwodzi jedynie w przypadkach powtarzalnej, nietwórczej, prostej pracy.

Gość gość
jasne jasne... kto z tego znaku zodiaku zalazł ci za skórę, co? jak widać nie możesz sobie z tym poradzić i wylewasz tu swoje frustracje.

na serio wierzycie w takie głupoty jak znaki zodiaku? a co jak ja mam blizniaki? powinni mieć te same charaktery. a fige! MAJĄ zupełnie inne charaktery i nie jest to tylko moje zdanie

Gość gość
Byk to na pewno rozsądny, rozrywkowy znak. Polubowny, leniwy często, taki niepospieszny. Lojalny, wrażliwy, idealny na kumpla. Lubi dobrze zjeść, delektuje się życiem i dobrami materialnymi. Lubi po prostu miec dobrze. Ja jestem Byk i mój facet też Byk. A dziecko Baran, ale za wcześnie coś stwierdzić, bo jest niemowlęciem:)

Gość gość
http://horoskop.wp.pl/cid,7,hid,15,sid,1,title,Baran-Horoskop-dziecka,znak.html?ticaid=111e4f ja mam dziewczynke barana, ma już 20 lat masakra :D całe życie trzeba mieć oczy dookoła głowy i silne nerwy :D

Gość gość
Mam syna 9mc, nie straszcie, że będzie tak źle:(

Gość gość
Mam syna, trzy lata. Baran. Bardzo temperamentny. Ogólnie kochany dzieciak, ale np. Hitler też był Baranem, brrr.

Gość gość
Moja córka ma 2,5 , jest zodiakalnym baranem i to mały szatan :) wszędzie wejdzie, zawsze biegiem, a teksty ma takie, że nieraz nie wiem co powiedzieć. Do tego jest strasznie uparta, cwana i zawsze chce postawić na swoim. Aż się boję co będzie za parę lat :) chociaż z drugiej strony, jeśli taka już zostanie to w życiu nie zginie. Nie wiem czy Jej znak zodiaku ma na to jakiś wpływ, raczej nie, bo ja jestem lwem i tez jestem strasznie uparta :)

Gość gość
Tak, to uparcie i stawianie na swoim to cecha Baranów; pozornie negatywna,ale na życie w tych czasach dobra;) Mam syna Barana, ale malutki jest jeszcze, więc nie wypowiem się. Temperament widzę, że ma;)

Gość gość
ja jestem baran i jestem cudowna, no i jaka skromna

Gość gość
gość 104 dobrze prawi, nie wiem jak to się dzieje, ale coś jest w tych znakach