Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa nie daje żyć

Polecane posty

Gość gość

Urządza mi piekło z życia. Wczoraj wpadła o 7, zeszłam do niej w krótkiej, śliskiej sukience do spania i na to ubrałam krótki, śliski szlafrok z wyciętym sercem z koronki. Stwierdziła, że wyglądam jak tania dziewka ( nie mówi takich rzeczy przy mężu). Nie mogę ubrać szpilek, krótkich mini czy sukienek, obcisłych spodni. To wszystko jest nie do wyrzynania!

Gość gość
niech się wypcha stara kwoka, chociaż ja osobiście bym do mojej teściowej tak nie poszła, też mieszkamy razem i jak idę na jej tereny zawsze zakładam welurowy szlafrok z długim rękawem i niemalże do kostki tak z szacunku do jej wieku.

Gość gość
Trzeba było jej odpowiedzieć:Twój syn uwielbia takie sexy ciuszki,jak będę w wieku mamy,i wszystko mi obwiśnie,to będę nosić flanelowe szlafroki.

Gość gość
no to jak wiesz, że ona tak reaguje na twoje wyzywające stroje to po co tak ubrana do niej schodzisz? ubieraj się skromniej gdy idziesz do niej a prowokujące koszulki zostawiaj sobie dla męża

Gość gość
My nie mieszkamy razem. Mieszkamy 60 km od siebie.

Gość gość
ja bym tak ubrana/rozebrana do teściowej nie zeszła, po prostu nie wypada ze względu na szacunek do niej

Gość gość
Byłam pewna, że dzwonił kurier bo czekałam na paczkę. Nie spodziewałam się jej. Zeszłam di salonu i dopiero zobacz yłam ją

Gość gość
no jeszcze lepiej, do kuriera tak się wystroiłaś :D:D:D miała rację tesciowa. że zwróciła ci uwagę

Gość gość
To nie jest szacunek do niej.tylko fakt,aby przestała zazdrościć młodośc***ięknego ciała. One doskonale wiedzą,jakie mamy czasy obecnie. Zdążyły sie już z tym oswoić. Tu nie chodzi o brak szacunku,bo gola nie poszła. Zeszła w seksownym wdzianku.a teściowej sie nie spodobało:-)

Gość gość
Jakobym wiedziała że ona wpadła to bym się przebrała. Mamy dwu piętrowe mieszkanie nawet jej nie słyszałam.

Gość gość
Mąż otworzył jej drzwi ? Dobrze rozumiem ?

Gość gość
Tak mąż miał przyjąć paczkę, a ja zeszłam, żeby rozpakować.

Gość gość
czekalas na paczke i zeszlas do kuriera....niezle ,tesciowa ma racje ze tania d****a jestes,jakby tak zeszla moja synowa zaraz bym do syna dzwonila,dowiedzial by sie jak to zonka kuriera oczekuje,wstyd

Gość gość
W jaki sposób nie daje ci żyć? Zniesmaczyłą się tylko twoim ubiorem i zaraz robisz problem, teściowa nie ma nic do twojego życia, to ty coś wymyślasz.

Gość gość
mieszkacie sami to ją olej, chyba że siedzicie u niej w kieszeni, a jak nie to więcej bym jej nie wpuścił i nawet nie rozmawiał z nią

Gość gość
Mąż odbierał paczkę nie ja ! Drzwi otwierał mójmąż, nie ja !.

Gość gość
ile masz lat? 16? Chyba jestes dorosla osoba, czemu pozwalasz toksykom rzadzic twoim doroslym zyciem. Ja od 8 lat nie wpuszczam tesciow do domu I zyje...

Gość gość
Ja też mam teściową i też kiedyś z nią mieszkałam miałam też problemy z nią mieliśmy się budować nad nią ( wykupić duży strych od miasta i przerobić na mieszkanie ) , ale jak to ona potem wpadła na pomysł żeby zrobić wspólne liczniki itp itd . Jak pieniądze moje brała bez pozwolenia sobie a potem nie oddawała . Jak zakładała moje ciuchy i mi je rozciągała . Miarka się przebrała zbudowaliśmy dom sobie 150 km od teściowej mam spokój a teraz z nią żyję dobrze bez żadnych kłótni . Dlatego uważam że jak młoda para ma problem z teściową na jej terenie to powinna się wycofać i iśc na swoje albo wynając mieszkanie albo coś kupić bo niestety ja miałam ciągłe problemy ze swoją teściową a teraz nie mam żadnych

Gość gość
Mąż odbierał paczkę nie ja ! Drzwi otwierał mójmąż, nie ja !. Wypada min 6 razy w tygodniu, nie mogę ubrać szpilek, spódNicy, sukienki. Słyszę że jestem zła, bo nie gotuje, nie robię codziennie kanapek mężowi. W piątek usłyszałam że jestem leniem bo od dzisiaj wzięłam sobie wolne.

Gość gość
naucz się dziewczyno pisać z sensem.

Gość gość
Prowokacja. Nie ma tak głupich kobiet jak autorka. Historia mamy Alinki część II.

Gość gość
Mam 27 lat, mąż 2 lata starszy. Jego matka jest w trakcję rozwodu z jego ojcem.

Gość gość
fajnie by bylo gdybys natychmiast sie zebys sie rozwiodla i zmienila se zycie znalazla jakies hobby czlowieku ❤️ www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość gość
ja bym powiedziała mężowi, że jego matka tak do mnie mówi! Nawet bym minuty nie czekała, on zapewne by ją za to opierdzielił jeszcze i przygadał, ze może sie z nią ojciec rozwodzi bo sama w barchanowych gaciach chodzi. Co to w ogóle za tekst, głupia stara baba. Super, ze nosisz takie piżamy, mój mąż by sie dał pokroić zebym w takich spała czy chodziła po domu :)