Kruszynka w kuchni 0 Napisano Grudzień 23, 2013 Czesc dziewczyny chciala bym was zaprosic na moj blog o gotowaniu :) mam 30 lat , moze nie zupelnie bo dopiero 30 stycznia koncze wiec .. :P Mimo wszsystko zapraszam was , przepisy ktore bede tam udostepniala sa proste ale smaczne nie zawieraja udziwnien typu przyprawy o nazwach ktorych wiekszosc nie ma pojecia itp :) od dawna moi znajomi namawiali mnie na blog lub chociaz strone na fejsie ale balam sie czy sobie poradze z tym (mam 2 dzieci ) jednak kilka dni temu moj maz powiedzial cos co pchnelo mnie w tym kierunku mianowicie '' Kruszynka pokaz ludzia tym co nie umieja gotowac jak i tym co potrafia by sie nie bali eksperymentowac i by gotowali tak jak ty wielu ''mezow'' bedzie ci wdziecznych '' hahahhahaha rozbawil mnie ale i dzieki temu postanowilam zaczac :) zapraszam wiec na moj blog kruszynawkuchniszaleje.blogspot.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 Zajrzalam,ale poki co tam prawie nic nie ma. To raz. Dwa.Uwielbiam te "udziwnione"przyprawy, czyli... zapewne normalne przyprawy zamiast glutka sodu i vegety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 kruszynka, widać że kawał baby z Ciebie ;-) pozdrawiam i życze powodzenia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 Jak dla mnie jedzenie masakrycznie niezdrowe, kupa smazonego, od tego dópsko rosnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2014 fajnie że masz pasje ,fajne zdjęcia pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 super! gratuluje fajnego bloga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 fajny tak trzymaj,masz pasję to ją realizuj nie przejmuj sie te baby sa po prostu zazdrosne że postanowiłam coś zrobić dla siebie.Od taki mały swój świat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2014 Pewnie, ze fajnie. Mnie się podoba i będę zaglądać :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach