Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaakx

Ciąża czy jest to możliwe

Polecane posty

Gość Kasiaakx

A więc chodzi mi o to że dokładnie 14 listopada kochałam się z moim chłopakiem z prezerwatywą on skończył na zewnątrz, gumka nie pękła. Jakiś czas bolał mnie brzuch jak nigdy ale dostałam miesiączkę była dość obfita dodam że nie mam regularnych miesiączek.(Dostałam ją 1 grudnia a skończyła się 7). Wszystko było by pięknie ale bardzo niepokoi mnie mój śluz na bieliźnie jest taki suchy nie wiem jak mam to określić no i jeszcze nie kiedy boli mnie brzuch. Boję się że jakimś cudem ten płyn przed wtryskiem mógł przy wkładaniu prezerwatywy się spotkać. Co o tym sadzicie ?.

Gość gość
Miałaś okres i uważasz że to świadczy o ciąży? Nieregualrne cykle czyli jakie?

Gość Kasiaakx
Jestem straszną panikarą, więc cały czas sobie coś wmawiam, czytam jakie są objawy ciąży i tylko szukam czy mam coś podobnego.. W sensie że raz czekam na niego miesiąc czasem dłużej. Ciężko mi określić kiedy on będzie.

Gość gość
To nawet nie potrafisz powiedziec jaką długość miało 5 ost. twoich cykli? Policz to będziesz wiedzieć. Cykl regularny to taki w którym różnica między najkrótszym a najdłuższym cyklem wynosi do 5 dni.

Gość Kasiaakx
yh niestety nigdy tego nie rozumiałam więc jeśli mi pomożesz była bym bardzo wdzięczna ostatnią miesiączkę przed stosunkiem miałam 13 października do 18 a następną tak jak pisałam 1 grudnia do 7

Gość gość
Długość cyklu liczysz tak: od pierwszego dnia okresu do dnia poprzedzającego kolejny okres.

Gość Kasiaakx
czyli 50 dni ?-,-

Gość gość
jeśli masz tak długie cykle to masz problem. Zapisz się do ginekologa.

Gość gość
Tak wiem muszę się wybrać ale czy z tego co napisałam jest to możliwe ?. Miałam normalną miesiączkę obfitą trwała 7 dni. Teraz mam 26 dzień cyklu i boli mnie podbrzusze, piersi ; /.

Gość Kasiaakx
Tak wiem muszę się wybrać ale czy z tego co napisałam jest to możliwe ?. Miałam normalną miesiączkę obfitą trwała 7 dni. Teraz mam 26 dzień cyklu i boli mnie podbrzusze, piersi ; /.