Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy_man

Moja nowa dziewczyna chyba ma sporawy przebieg

Polecane posty

Gość prawdziwy_man

niby młoda ma 20 lat, ja 23, nigdy sie nie spodziewałem, że mi to będzie przeszkadzać, ale poszlismy do łóżka na 2 randce, niby jest okej ona jest taka troche głupiutka :P ale sympatyczna z niej dziewczyna. Jesteśmy razem 3 miesiące no i nie rozmawialiśmy o naszych poprzednich związkach, ale ona chyba ma sporo doświadczeń, bo jej c**ka jest poprostu bardzo luźna i taka jakaś wystająca mozno na zewnątrz do tego ma hemoroidy i troszke mnie to zaczyna przeszkadzać co mam robić ? zostawić ja z takiego powodu ?

Gość prawdziwy_man
up ;]

Gość Subdominanta
trenujesz bieganie? uwazaj na serduszko :classic_cool:

Gość gość
Ja bym ją rzucił :O Pewnie uprawiała przygodny anal z żelowymi przystojniakami na dyskotece :(

Gość prawdziwy_man
zapytać ją o to ? troche mi głupio, a ona uwielbia sex najlepiej 3 razy dziennie tak mi powiedziała :P

Gość gość
Ani się obejrzysz jak będzie cię walić po rogach :O

Gość prawdziwy_man
ona jest fryzjerką poznałem ją jak poszedłem sie ogolić :) i tak jakoś gadka poszła, że ona jest sama i jej smutno to się z nią umówiłem, ogólnie to całkiem spoko z niej dziewczyna, no ale mnie to trochę przeraża jak poznać jak zacznie mnie zdradzać ?

Gość gość
moze ty masz za małego albo wiotkiego

Gość gość
Moja ma dziurę jak wiadro,ale mój się w niej czuje jak ryba w wodzie.Daję po niej,aż furczy :)

Gość gość
haha tak ma urodę d**y, widocznie jak z nią jesteś taka cie kręc****oza tym słaby materiał na dziewczyne - na 2 randce oddać sie to u mnie laska jest skreślona;p

Gość prawdziwy_man
ja mam normalnego 16cm chyba jest ok ? mnie poprostu dziwi bo poprzednie moje dziewczyny nie chciały sie tak często kochać, lubiły grę wstępną, na początku powoli, a tutaj zupełnie inaczej ona odrazu chce i lubi "ostro" bez żadnych gier wstępnych itp.

Gość gość
A daj sobie z nia spokoj i tyle. Po co masz caly czas myslec czy to zrobi czy nie i takie tam. Znajdziesz sobie inna.

Gość prawdziwy_man
zaprosiłem ją na święta bardzo sie ucieszyła :) a co do urody nie jest jakaś bardzo piękna ma figure gruszki, ale mi to nie przeszkadza tu nie chodzi o wygląd :P narazie jest fajnie to nie będe nic zmieniał.

Gość gość
To mit, że luźna c**ka to duży przebieg. Taką ma budowę. Moja kuzynka miała z 30 partnerów a ma 25 lat i c**ka ciasna, że szok. Wiem, bo miałyśmy różne przygody po pijaku

Gość gość
to nie jest mot- luzna c**ka po wileu porodach lub po wielu partnerach