Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto robić kurs barmański lub barystyczny

Polecane posty

Gość gość

Jestem w liceum , w wakacje będę szukac pracy na miesiąc , myślę że taki kurs mógł by pomóc , chociaż teraz trudno znaleźć jakąś pracę. Myślicie że wogole to ma sens robic taki kurs , placic tyle pieniędzy ? Nie planuje swojej przyszłości w tym kierunku

Gość gość
To zależy...jak dla mnie lepiej pracować niż zalegać w domu...a praca za barem jest fajniejsza i ciekawsza niż siedzenie na kasie w markecie. Nigdy nie wiesz, może taka praca Ci się spodoba i zrobisz karierę w gastronomii ;) ja poszłam na kurs goworku barmana i opłaciło mi się, bo znalazłam szybko fajną pracę, dzięki której mam na swoje wydatki, a nie muszę ciągle brać od rodziców ;)

Gość gość
Kurs to zawsze rozwój osobisty i szansa na fajną pracę, Jeśli jesteś z Krakowa lub okolic polecam Krakowską Szkołę Restauratorów.

Gość zapent
bardzo dobry pomysł, restauratorzy aż 'piszczą' z zachwytu na widok takich kobiet

Gość gość
Z pewnością warto ukończyć tego typu kurs. Zarówno dla rozwoju zawodowego jak i prywatnie. Ważne aby dobrze porównać oferty i wybrać firmę gdzie mają dużo markowych alkoholi, profesjonalnie wykonany i wyposażony bar oraz szkoleniowca praktyka i najlepiej jeszcze fajnego człowieka z pasją :) a nie tylko kogoś kto temat traktuje z doskoku/dorywczo. Ja polecam www.szkolasmaku.pl/Kurs_barmanski

Gość whiterussian
ja robiłem szkolenie w msbis i jestem zadowolony, pomogli mi tez w znalezieniu pracy po kursie

Gość gość
Warto i dlatego zapraszam na szkolenia i kursy barmańskie, baristyczne, kelnerskie i inne gastronomiczno-hotelarskie do Świętokrzyskiego Centrum HoReCa oraz Świętokrzyskiego Centrum Szkoleniowo-Consultingowego www.scsc.pl, www.sc-horeca.eu

Gość Kataszynka
To zależy od tego, czy chcesz dalej kontynuować karierę baristki, czy nie. Jeśli masz plany z tym związane, to jak najbardziej warto. Jeśli nie, to lepiej zacznij od https://akcesoriabaristy.pl/pl/c/Ksiazki/100 Sprawdź, czy Cię to zainteresuje.

Gość gość
Z tego co zauważyłam, to jest bardzo duże zapotrzebowanie na pracowników Gastronomi, a dobry barman na pewno znajdzie pracę , jak ktoś szuka takiego kursu w woj. małopolskiego to warto sprawdzić ich stronę http://www.romanbak.pl/

Gość Ajak76
Pewnie, że warto! To są bardzo fajne kursy. Można naprawdę wiele się na nich nauczyć. Mój znajomy chodził na http://www.hmacademy.pl/barista-kurs i dziś spokojnie pracuje w zawodzie. Wiem, że był zachwycony jakością zajęć i tym czego się nauczył.