Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Essie

Buty ślubne bez obcasów

Polecane posty

Gość Essie

Dziewczyny, ślub za prawie 4 miesiące i już trzeba powoli myśleć o przygotowaniach, zwłaszcza, że mieliśmy nie robić wesela, ale plany się zmieniły i jednak będzie. Jestem dość wysoka (175cm) i jak założę buty na obcasach to 1) będę wyższa od swojego mężczyzny 2) będę się w nich źle czuć bo nie cierpię obcasów ( jak już to koturny). Ślub będzie cywilny, sukienkę planuję w stylu lat 60, może macie jakieś adresy sklepów z ładnymi bucikami na bardzo niskim lub bez obcasów, bo wszystko co ja znajduję jest brzydkie.

Gość też miałam ten problem
Jest taka strona jak "białe buty". Znam też fajny sklep stacjonarny, gdzie można modyfikować istniejące modele, ale to w Warszawie.

Gość gość
Polecam bialebuty, sama kupowalam tam swoje slubne i jestem zadowolona. Poza standardowym rozmiarem buta ktory nosisz podajesz tam jeszcze wymiary stopy, wiec w oparciu o to potrafia dobrze dobrac rozmiar. Maja duzy wybor modeli i mozliwosc ich modyfikacji np. wybor wysokosci obcasa, kolory ozdob itp.

Gość gość
Chryste panie, przecież większość tych modeli z "białebuty" to nadaje się co najwyżej do portalu Faszyn From Raszyn! Np. to: www.bialebuty.com.pl/pl/p/iPromocja-Kup-TANIEJ-buty-GOTOWE-T-00-13-KORONKA-ECRU-obcas-3-cm-Nr-41/1063 albo to: www.bialebuty.com.pl/pl/p/Promocja-Kup-TANIEJ-buty-GOTOWE-W-17835-skora-eko-BIALA-obcas-6%2C5-cm-rozmiar-41-ale-buty-wypadaja-wieksze-jak-41-i-12-lub-42/1066 Masakra.

Gość gość
HeH,, dokładnie. Pewnie ma krzywą mordkę, że tylko kurupel ją zechciał. Nie chcę nawet myśleć o tych pokemonach, które mogą stworzyć takie ''wynalazki''.

Gość gość
Fakt, są tam i takie. Ale z tego co widzę, zamieściłaś zdjęcia tylko i wyłącznie butów gotowych, których nie można modyfikować. A jak wejdziesz w zakładkę z butami na zamówienie to masz duży wybór i nie wszystkie buty są takie tandetne. Ja mam akurat buty od nich, z growikara, bo u siebie w okolicy nie mogłam dostać butów tej firmy: http://www.bialebuty.com.pl/pl/p/W-217-pieta-na-boki-rozne-ozdoby-45-atlas-obcas-od-5%2C5-cm-/3494

dzięki, przejrzę tą stronkę. Co do trolla od krzywej mordki, to powiem tyle, że z kalekami intelektualnymi nie rozmawiam :)