Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duszność ból w klatce ciężkość brak sił co to może być

Polecane posty

Gość gość

Od kilku tygodni mam duszności, myślałam, że spowodowane nerwami. Nasilają się wieczorem i rano, ale były do zniesienia. Dziś w nocy myślałam, że się uduszę, miałam silne problemy z oddychaniem, myślałam, że stres wzięłam hydroxyzynę i nic, nie pomogło, więc to nie nerwica. Nie mam kompletnie siły, mam suchy raczej kaszel, ale nie silny i częsty, raczej sporadycznie z tym, że od 2 miesięcy ok, zwalałam to na tarczycę. Dziś czuję sie jak dwa flaki, bardzo mocno ściska mnie w sercu i ogólnie z lewej strony jakby mi ktoś płuco ściskał. Na 19:30 zapisałam się do lekarza, ale boję się, że odeślą mnie znowu z kwitkiem, pod tytułem to z nerwów. Tylko jakby to było z nerwów, stan duszenia nie budziłby mnie po hydroxyzinie nawet w nocy. Co mam powiedzieć tej lekarce, żeby mnie wzięła poważnie.

Gość gość
up up up i piecze mnie w okolicach szyi, klatki, oskrzeli. mam 28 lat jeśli to ma znaczenie ;)

Gość gość
pliss pomóżcie, nie wiem co jej powiedzieć, żeby nie przypięła mi łatki i odesłałą z nerwicą

Gość gość
halo halo halo

tak chyba zaczyna sie ktoras tam z kolei czesc alien vs predator... :P potem maly kosmita wyskoczyl jej z klatki piersiowej... :D:P

Gość gość
:D mi chyba nie wyskoczy ale... czuje się jakby tam jakieś ustrojstwo siedziało :P

gdybys byla blizej mnie moglbym cie przebadac na ta okolicznosc, ale niestety... :P sama rozumiesz... :P:) w swieta musze byc grzeczny... :D:P

Gość gość
;) taaaa, grzeczność to podstawa w święta ;) a jakieś przemyślenia co do ataku duszności?

Gość gość
up up up

Gość gość
Idz do pulmnologa

Gość gość
dziś udało mi się tylko do internisty. Pewnie długo będę czekać na pulmonologa