Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowe żelazko pomocy

Polecane posty

Gość gość

hej, muszę kupić nowe żelazko. macie może jakieś marki, modele godne polecenia? prasuję sporo, mam dużo różnorodnych ubrań, chciałabym żeby prasowało sprawnie i szybko:) Budżet do 500 zł

Gość gość
takie drogie żelazka to będą działać super, ale ostrzegam że przez okres gwarancji, tak więc za 2 lata wydasz kolejne 5 stów. jak jesteś na to przygotowana to już jeden pies - bosch, philips, tefal. jak chcesz mieć żelazko na kilkanaście lat to kup mniej znanej marki i tańsze

Gość mistifi
kup żelazko parowe

Gość gość
Hej, rusz d**ę i zobacz jakie są w sprzedaży, leniwa p i zdo.

Gość gość
nie zgadzam się. lepiej przez 2 - 3 lata mieć luz niż się męczyć ze słabym żelazkiem z prlu przez 20 lat. ja mam philipsa, na razie okres gwarancji się nie skończył, więc nie wiem jak będzie, ale bardzo sobie chwalę jego działanie póki co

Gość gość
zauważ żałosny trollu że w sprzedaży jest milion modeli i nie dziw się, że autorka nie wie co wybrać. każdy się reklamuje jako najlepsze. ja mam tefala, jest ok, ale bez rewelacji, dawno je kupiłam, więc nie ma tych najnowszych bajerów, ale mi starcza

Gość gość
Przy takim budżecie spokojnie możesz sobie pozwolić na dobry generator pary, ja mam Philipsa, nawet tańszy niż założyłaś i jest mega: http://www.ceneo.pl/11590291 :) Prasuje się bardzo szybko i łatwo

Gość mistifi
ja mam właśnie parowe, przywiozłam sobie z Włoch, tanie jakieś U Włoszki prasowałam takim , super jest delikatne bluzki typu angorka czy inne nawet nie dotykasz, tylko parą nad nią pojeździsz i finito dobrze prasuje pościel, obrusy itd