Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turystka2013

Super Bilet PKP

Polecane posty

Gość turystka2013

mam takie pytanko, czy ktoś z Was może wie o promocyjnych biletach PKP?chodzi o to, że kupiłam bilety na daną trasę przez internet i zapłaciłam za nie, a są to bilety imienne, czyli wystawione na konkretną osobę. chodzi o to, że nie mogę jechać i czy mogłabym odstąpić komuś bilet? czy wie ktoś, czy można zmienić dane osoby na tym bilecie? bo nie chciałabym żeby bilety się zmarnowały..

Gość turystka2013
dzięki za podrzucenie pomysłu;)

Gość turystka2013
tyyylko mi chodzi, że jest już wogóle zapłacony ten bilet i nie chcę żeby ten bilet przepadł, i myślałam, że można po prostu zmienić dane pasażera na tym bilecie, żeby już nie trzeba było powtórnie robić opłaty

Regulamin sprzedaży biletów e - ic przeczytany? Nie? Polecam lekturę i dziwię się jak można zaakceptować coś (a przed kupnem biletu i rejestracją zaakceptować trzeba) czego się nie przeczytało. :o

Cześć, skoro mowa o biletach i pkp, mam pytanie czy mieliście kiedykolwiek problem z internetowym kupnem biletu? Czytała tutaj http://www.tktelekom.pl/, że istnieje taka możliwość. Tylko, czy ta aplikacja jest dobra? Czy będę musiała bać się o to, że konduktor nie przyjmie takiego biletu?