Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaa20

Dziewictwo

Polecane posty

Gość Onaaaaaa20

Witam :) Mam takie pytanie. Od 4 miesięcy piszę z takim gościem, piszę, bo on niestety nie mieszka w Polsce, poznaliśmy się na wakacjach rok temu, w tym roku spotkaliśmy się znowu. I coś zaiskrzyło. Od tamtej pory piszemy ze sobą bardzo często, on ma (chyba) wobec mnie jakieś plany, bo 3 razy się pytał, czy z nim zamieszkam w przyszłości. I dziś zapytał się mnie, czy uprawiałam już seks. Ja zgodnie z prawdą powiedziałam, że jestem dziewicą. I moje pytanie : czy to świadczy dobrze/źle o nim? W sumie nie zapytał od razu, tylko po jakimś czasie (4 miesiące), no ale... Nie wiem, co o tym myśleć. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi, 20-letnia dziewica

Gość gość
Samo pytanie nie jest niczym złym, więcej obaw widziałbym w tym że mało się znacie i facet już myśli o wspólnym zamieszkaniu... sam jestem facetem i uwierz, że to bardzo podejrzane, więc miałbym się na baczności... tym bardziej że praktycznie go nie znasz.

Gość Onaaaaaa20
Gość - wiem, że mało się znamy, ale... ja czuję, że to coś innego niż z innymi facetami, z którymi się wcześniej spotykałam. Zależy mi na nim jak na nikim innym dotąd. Dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
uważam to pytanie za nic złego, tyle ze sobą rozmawiacie, że chce wiedzieć o Tobie też takie rzeczy i na pewno odpowiedź mu się spodobała ;) a z tym zamieszkaniem.. hmm :P znam takie pary, co niedługo po poznaniu się zamieszkały razem i są do dziś szczęśliwi :)

Gość gość
To bardzo dobrze o tobie swiadczy w tak mlodym wieku :) Powodzenia zycze z chlopakiem