Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuowiek

Ile czasu odczekać

Polecane posty

Bry, zakładam nowy wątek, ponieważ pod wcześniejszym zadałem kolejne pytanie na które mi nie odpowiedziano. Tutaj w skrócie opowiem o co chodzi i przejdę do sedna tematu. Kilka miesięcy temu poznałem dziewczynę, z którą dogadywałem się cudnie. Pisała do mnie, rozmawialiśmy godzinami przez telefon, parę razy się widzieliśmy. Nigdy nie kończyły się nam tematy. Ostatnimi czasy zdarzyło się tak, że zaczęła tracić mną zainteresowanie. Któregoś dnia pod wpływem emocji napisałem jej, że mi na niej bardzo zależy. Przez jakiś czas się do mnie nie odzywała. Później to przeszło i dało mi złudzenie, że już jest dobrze. Ostatnio wszystko się zepsuło. Pisała do mnie drętwo, odpowiadała na moje pytania krótko, jednym słowem lub wcale. W poprzednim temacie doszliśmy do wniosku, że ją troszkę ,,zmęczyłem" i żebym dał jej odsapnąć ode mnie. Poprosiłem jej przyjaciółkę by jakoś wplątała w rozmowę mój temat i ukradkiem zapytała się, co się między mną a Nią dzieje. Odpowiedziała, że jestem troszkę zbyt nachalny. Nie zdawałem sobie z tego sprawy, bo dotychczas pisaliśmy, nie dawała tego oznak. Przechodząc do meritum. Ile czasu mam odczekać zanim spróbuję znów nawiązać jakiś kontakt, chyba że wcześniej sama się odezwie? Oraz drugie pytanie. Co mam zrobić by o Niej nie myśleć? W związku z tym, że są święta, mam wolny czas, którego nie potrafię sobie zagospodarować. Dołuję się wtedy, mimo wszystko dwa razy próbowałem nawiązać rozmowę. Żałuję tego, bo zdaję sobie sprawę, że tylko pogarszam sytuację. Co mam robić, by o niej nie myśleć? Uprzedzam odpowiedź. Nie mogę spotkać się z przyjaciółmi. Są dziesiątki kilometrów ode mnie.

Gość gość
Mnie osobiscie pomaga w takich sytuacjach niezawodny Jasiu Wedrowniczek. Dziewczyne sobie odpusc, szukaj innej. Ta doszla do wniosku ze to nie "to" i Cie po prostu tylko toleruje.

Jest taki problem, że nie chcę innej. Chciałbym być jej przyjacielem, kolegą, nikim więcej, chociaż tyle. Chciałbym to wszystko jakoś naprawić, może w sposób opisany powyżej. Po prostu... Kocham ją.

Gość gość
Ona Cie nie chce :(

Gość gość
ona jest pusta:O

Gość mała ale dobra
po Nowym Roku postaraj się spędzić możliwie dobrze święta i Sylwestra po Nowym Roku za dzwoń do dziewczyny i powiedz, że chcesz się z nią spotkać aby poważnie porozmawiać na temat Waszej znajomości jeśli wtedy odmówi lub będzie odwlekać spotkanie to daj sobie spokój aby nie myśleć trzeba sobie znaleźć nowe zajęcia albo więcej zajęć, zarobkowych, hobbystycznych, rodzinnych, albo pomagać innym i poświęcać im swój czas, będziesz mieć poczucie, że zrobiłeś coś ważnego i dobrego a jednocześnie będziesz miał mniej czasu na myślenie a potem samo przejdzie, pewnie poznasz kogoś innego, tę dziewczynę pewnie zbytnio idealizujesz, nie można kogoś dobrze znać nie żyjąc z nim pod jednym dachem

Gość gość
jedyne co mozesz zrobić to zerwać całkiem kontakt , nastawic się , że to koniec znajomości , zaczać spotykać sie z innymi dziewczynami. Jest szansa , choć niewielka , że jak znikniesz , to ona zatęskni , ale Ty nie możesz o tym myśleć i robić sobie nadziei . Nie ma sensu tracić czasu , ona nie odwzajemnia Twoich uczuć i musisz sie z tym pogodzić , czym szybciej tym lepiej

Gość gość
Ma innego spermo-dawacza

Gość gość
nie słuchaj gościa z 9.03 , ona ma Cię dość , i nie ma o czym rozmawiać , dziewczyna jasno daje do zrozumienia , że nie jest tobą zainteresowana. Odpuść , bo nic z tego nie będzie a narzucając sie , tylko bardziej ją odpychasz. Moze za kilka tygodni , jak znikniesz , sama sie odezwie , ale bym na to nie liczyła. Czasem trzeba pozwolić odejśc osobie którą kochamy , bo skoro ona tego nie czuje , nie byłaby z Tobą szczęśliwa , a tego raczej byś nie chciał