Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porod w 32 tygodniu

Polecane posty

Gość gość

W nocy mialam skurcze co 15 min.z samego rana pojechalam do szpitala szyjka zamknieta.Dostalam kroplowke przeszlo.Na drugi dzien znowu skurcze tylko rzadsze i znowu kroplowka. Pytanko ktoraś z Was tak miała czy to oznacza porod?ale to 32 t.c.

Gość mia ta cara
wlasnie tez tak mialam tylko w 34,35 tygodniu tez szyjka byla zamknieta I wiesz nie mialm zadnych kroplowek.Brzuszek mi opadl w 30tc.Meczylo mnie praktycznie co noc .Urodzilam w 42 tygodniu ,mialam juz miec porod wywolywany rozwarcie bylo na 2cm(dopiero w 42 tc zrobilo sie rozwarcie) I dzien przed zaczelam rodzic naturalnie.

Gość gość
No to niczego sobie.Mam wielką nadzieje że i u mnie bedzie tak samo.Dzieki za info

Gość mia ta cara
Wszyscy sie smiali ze mnie,ze ja to co noc rodze :) Cieszylam sie ,ze dociagnelam do 36tc(balam sie ,ze bedzie wczesniak) a tu jeszcze potem 6 tyg nosilam :) .Byl to drugi porod wiec wiedzialam jak skurcze porodowe wygladaja a I tak co noc myslalam ze rodze.W koncu jak zaczelam rodzic to nie wiedzialam ze to juz.Glowa do gore jeszcze z 5 tyg i bedziesz spokojniejsza.