Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja tesciowa wciskala 5tyg dziecku oplatek tosz to wariatka

Polecane posty

Gość gość

w pore zobaczylam..i durna sie smieje...ze z szymonkiem chciala sie podzielic..

Gość gość
a cos by sie dziecku stalo od ociupiny oplatka? litosci, histeryczko

Gość gość
to tylko wola z mąką, daj spokój.

Gość gość
kolejna nawiedzona matka, która dziecku nic do jedzenia dawać nie będzie oprócz mleka do 2roku zycia

Gość gość
nie no bez paranoi 5 tygodni noworodek ono się uczy jeszcze mleko pić bez paranoi jeszcze się naje w życiu

Gość gość
5 tygodni to nie noworodek tępa tzipo

Gość LaFiesta
W ogóle uspokójcie się c**y! Przecie magia świąt je!

Gość gość
noworodek malutki ale ty pewnie do przedszkola byś już posłała :)

Gość gość
w****ila mnie po h*j si wtraca..nie jej dziecko

Gość gość
mamusia debilka ostatnia! przewazliwion bedzie dziecko pod kloszem trzymac!| idiotka!

Gość gość
Okres noworodkowy to 4 tygodnie, przez ten jeden tydzień gościu z godziny 23:01 niesamowicie to dziecko urosło. Autorko dobrze, że zauważyłaś. Jeszcze by się dziecku gdzieś na podniebieniu, czy dalej przykleiło i mógłby być problem.

Gość gość
rzeczywiście mogło mu zaszkodzić gdyby się przykleiło dobrze że matka czuwa i dba o bezpoieczenstwo

Opłatek ma to do siebie, że się przykleja do podniebienia, policzków. Tak małemu dziecku może przykleić się do gardła, i co? Fajnie to tak, żeby maluch kaszlał, czy zwrócił mleko, bo go po gardle posmyra? No rzeczywiście radocha jakich mało. Moja teściowa dziś to samo, tyle, że córka ma już 5 miesięcy. Ale to i tak bardziej inni raban podnieśli, że opłatek może się przykleić, także j sama w żadne dyskusje wchodzić nie musiałam.

Gość gość
no juz myslalam ze ja jestem jakas walnieta..po tych pierwszych wypowiedziach..przeciez to maluszek jeszcze po co te cyrki z oplatkiem nie wiem czym chciala zablysnac..

Gość gość
jestes walnieta i to zdrowo, anjlepiej schowaj dzieciaka i nie pokazuj go innym , chuchaj i dmuchaj y****a wariatko

Gość gość
Wiesz co jakbym miała mieć na imię Szymon sama bym sobie ten opłatek do gardła wcisnęła żeby się udusić :(

Gość gość
Tez bym sie bala ze sie przykleji kurcze a moja 20 miesieczna tyle sie nawpieprzala dzisiaj a ja nawet o przyklejeniu nie pomyslalam, ale to juz duza dziewczynka :)

Gość gość
Mój syn też ma 5 tyg. Nie trzęsę się nad nim ,to moje 3 dziecko, ale gdyby jemu ktoś wcisnął do buzi opłatek , też bym się wkurzyła. On się krztusi mlekiem ,a co dopiero opłatek.

Gość gość
niby malenki kawalek ale zawsze..miec tyle lat i nie pomyslec ze cos moze sie stac..nie wydaje mi sie ze jestem przewrazliwiona moge sie mylic..ale zgrzala mnie tym..uf naszczescie jutro sie nie spotkamy tyle dobrego

Gość gość
Tu gość 23:24 dokładnie autorko zwłaszcza, że sama komunię przyjmuje i pewnie nie raz się jej hostia do podniebienia przykleiła.

Gość gość
To ja uwazalam przy mojej 10 miesięcznej córce zeby nie wziela za duzo opłatka aby się nie przykleil. Teściowa wariatka, przecież 5 tygodniowy niemowlak sobie by nie poradzil z oplatkiem.

Gość gość
walnięta teściowa i większość wypowiadających się tu kobiet, po cholerę wciskać maleństwu opłatek, - opłatek się strasznie lepi nawiedzone kobiety -

Gość gość
no ale przeciez musiala sie polamac z ukochanym wnusiem...zero rozumu..

Gość gość
24.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość 5 tygodni to nie noworodek tępa tzipo ------- a niby co pani profesor? do konca 6 tyg to NOWORODEK kretynko

mnie w wigilie zeszłego roku przywieziono do domu z szpitala. córka miala 3 dni. też jej oplatek wpychali do buzi. ;(