Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaObawa

Czy to może być ciąża

Polecane posty

Gość PannaObawa

PannaObawa Witam was wszystkichusmiech.gif Mam 20 lat i jestem z moim chłopakiem od 3 miesięcy. Bardzo go kocham i postanowiłam, że to właśnie z nim chcę przeżyć swój pierwszy raz. 10 dni temu uprawialiśmy sex, oczywiście zabezpieczyliśmy się (prezerwatywa) a on mimo wszystko nie miał skończyć we mnie, jednak po stosunku w prezerwatywie było troszkę spermy. Jak z niego schodziłam przez nieuwagę zahaczyłam nogą o jego rękę którą dokańczał i wtedy powiedział że prezerwatywa pękła. Jednak po sprawdzeniu stwierdził że jednak była cała. Dzień wcześniej też uprawialiśmy stosunek ale bez prezerwatywy. Jednak stosunek był przerywany. Mój chłopak zapewnia mnie przez cały czas że nic nie będzie i nie mam się o co martwić jednak ja się trochę boję. W chwili kiedy mi powiedział że prezerwatywa pękła zrobiło mi się niedobrze i tak mam do dziś. Czuje się jak podczas grypy żołądkowej jednak nie wymiotuje, są to tylko lekkie nudności. (Miałam styczność z osobami które miały grypę żołądkową dzień przed stosunkiem). Nie oddaje często moczu, nie mam wrażliwych piersi, temperaturę ciała mam 37,1. Jedyne co mam to nudności i obawy ;/ Dodam że w dniu stosunku miałam dni płodne. Nie mogę być teraz w ciąży, mam inne plany. doradźcie mi czy to może być ciąża czy może jestem przewrażliwiona już na tym punkcie? Czy jeśli będę w pierwszych dniach ciąży czy można ją jeszcze 'usunąć' jakimiś tabletkami? proszę bardzo nie filozofować i nie pouczać bo każdy ma własne życie, proszę jednak o szczere odpowiedzi.

Gość gość
Witaj myślę że nie jesteś w ciąży bo to trochę za szybko na objawy może poprostu źle się czujesz bo za dużo myślisz o tym wszystkim jeśli chcesz mieć pewność to zrób test ciążowy...

Gość kasia87777
nie dawaj sie namowic na stosunek przerywany bo z tego moze byc ciaza a nie z tego o czym piszesz! 10 dni to za krotko na objawy, nie wmawiaj sobie ich, bo sama sobie je wygenerujesz. Pierwszym objawem jest brak miesiaczki, pierwszym! Inne przychodza pozniej.