Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zmienic nastawienie do zycia

Polecane posty

Gość gość

skoro wiecznie cos mi sie nie uklada, kazdy kolejny zwiazek to porazka, nie mam bliskich przyjaciol , jestem z dala od starych znajomych , nawet od rodziny , wczoraj na wigilii uslyszalam ze mam smutek w oczach, ten smutek towarzyszy mi od momentu kiedy stracilam ta swoja pierwsza, wielka milosc.. :( przewaznie jestem sama :( :( :( z swoim smutkiem

Gość aaaabbbccccc
Ja też tak mam...mój kolejny związek rozpadł się wczoraj...jak zwykle to on wziął nogi za pas...ale myślę sobie że życie jest zbyt krótkie by się smucic chyba czas zrobić coś dla siebie...

Gość gość
to prawda , jednak latwiej powiedziec , trudniej wykonac,, ja zostawilam faceta bo mnie nie szanowal i wymyslal jakies bzdurne historie ktore nie mialy miejsca badz przekrecal fakty , a mowil i dalej twierdzi ze mnie bardzo kocha, jednak czy mozna kochac i nei szanowac kogos ?

Gość gość86
trzeba mocno wierzyć w to, że się uda nie można kochać i nie szanować jednocześnie

Gość aaaabbbccccc
Nie można...jednak ja wierze w to że gdzieś tam czeka na mnie ten mój pisany...czasem warto poczekać...a nie brać co los daje...bo to nigdy nie wychodzi wiem z doświadczenia

Gość gość
racja, ale ile mozna czekac ???