Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci czy to PRAWDA

Polecane posty

Gość gość
1. Prawda, nawet ci którzy korzystają, robią to tylko dla swojej przyjemności, ale takich kobiet nie szanują. 2. Dziwne pytanie, a raczej prawda. 3. Oj tak, wbrew pozorom większość z nas chciałoby by być z tą jedyną i żadna inna jej nie zastąpi. 4. Tak, nikt nie chce wyjść na głupka. 5. Prawda 6. Tak lubimy wam imponować i robimy wszystko żebyście zwrócili na nas uwagę. 7. Tak porównywanie do byłego to masakra. 8. Nie zgodziłbym się, ale np. w większym gronie osób trochę tak jest. 9. Zdecydowanie prawda i boli nas gdy druga połówka przestaje się starać 10. Możesz rozmawiać o jego znajomych ale ich nie krytykuj. 11. Zależy od charakteru, ale raczej prawda. 12. Zdecydowanie prawda, wiele uczuć skrywamy żeby nie wyjść na niemęskich. 13. My lubimy konkrety 14. Zdarza się :) 15. Prawda 16. Prawda 17. Nie każdy 18. Prawda, przeciąganie wszystkiego strasznie nas irytuje, chcemy być pewni że druga polówka nam ufa i traktuje nas poważnie 19. Historia mówi że to święta prawda :D 20. Tu nie różnimy się tak bardzo od kobiet więc to prawda. 21. W młodym wieku to częste 22. When the man love a woman, eh szkoda że tak mało kobiet w to wierzy, ale to prawda. 23. Bywa 24. Piękna to słowo zarezerwowane tylko dla wyjątkowej kobiety 25. Prawda 26. Tak jest w sprawach sercowych 27. Chyba nieprawda 28. Nieprawda 29. Nieprawda 30. Prawda Cdn ;p

Gość gość
kurde, gosciu, dziekuj***ardzo za ta odpowiedz!!! mega mnie satysfakcjinuje... ale oczywiscie chcialabym, abys doszedl do konca. blagam... poprawiles mi humor :D dziekuje! ide na dol na obiad i jeszcze tu zajrze... prosze, dokoncz swoja wypowiedz. milego dnia Ci zycze tak btw!!

Gość gość
31. Prawda 32. Prawda 33. Prawda 34. Święta prawda 35. Prawda 36. Często tak bywa, ale czasem po prostu chcemy zostać sami 37. Coś w tym jest 38. Prawda 39. Tak to prawdopodobne 40. Bez przesady :D 41. Dobrze powiedziane :D 42. To chyba normalne 43. Prawda, wy zazwyczaj g.wno wiecie co my na prawdę czujemy 44. Prawda 45. Prawda 46. Nie wiem 47. Raczej prawda 48. A to nieprawda? ;p 49. Szkoda że to niemożliwe 50. Nie zawsze 51. Kiedy wy sobie to w końcu uświadomicie? 52. Kościotrupy błe 53. E tam, ja tak nie mam 54. Prawda 55. Chyba coś w tym jest 56. Prawda 57. Nie wiem 58. Prawda 59. W większośc**przypadków tak jest 60. Prawda

Gość gość
35. Prawda: Jeżeli facet mówi, że szaleje za dziewczyną, to naprawdę tak jest. Faceci rzadko to mówią. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Mój były mówił to mojej poprzedniczce, mówił mnie i teraz mówi mojej następczyni :) "zawróciłaś mi w głowie, szaleję za tobą, czuję się tak pierwszy raz w życiu :D" Jeżeli do wszystkich mówił szczerze, to i tak źle :P

Gość gość
Jeśli mówi to tobie to może być nieprawda, ale jeśli mówi to innym np. kolegom to musi coś w tym być, bo faceci rzadko pozwalają sobie na takie wylewanie uczuć :)

Gość gość
"Jeśli mówi to tobie to może być nieprawda, ale jeśli mówi to innym np. kolegom to musi coś w tym być, bo faceci rzadko pozwalają sobie na takie wylewanie uczuć" Mój coś takiego mojemu kuzynowi, o reszcie dziewczyn więcej nie wiem :) tak z ciekawości się odezwałam, bo chyba po prostu trafiłam na typa, który nie umie być sam i kocha od razu każdą normalnie wyglądającą która się po drodze napatoczy. I jeszcze punkt 18: mam wrażenie, że faceci by chcieli żebym ufała im już po dwóch tygodniach znajomośc***przecież było już pięć randek, wie że mam brata i psa, a ja widziałam jego babcie, nic tylko sobie ufać ;)

Gość gość
tyż nieprawda. spam zrobiony na negacji kobiet uczynionej przez machów. nie ma tam tego np. czy facet lubi gdy kobieta jest o niego zazdrosna. porozmawiamy o tym bo to tak naprawdę problem wzajemny kobiety też są w tym sprzeczne nieasertywne czyli równe i socjopatycznie prawdziwe i ufne. y? wzajemność ...

Gość 0 Terenia 0
Co za pierdoły 🖐️ To chyba z Bravo Girl 🖐️

Gość gość
To co ma powiedzieć ktoś, kto choćby stawał na głowie, to przytyć nie może? :-(

Gość gość
?????????????????????????????????????????????????

Gość gość
"Faceci nienawidzą prosić rodziców o pieniądze na prezent dla dziewczyny. Więc wpadają na pomysły takie, jak oszczędzanie na posiłkach przez tydzień. " :):) to jest dla uczniów podstawówki :D:D:D bo w gimnazjach już nie ma obiadów, na których można zaoszczędzieć :D:D:D:D:D:D:D