Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutka0509

ciało

Polecane posty

Gość jutka0509

Jestem po porodzie już dwa lata i nie ukrywam ze mam problem ze swoim brzuchem nie uważam ze jest tragiczny. Problem polega na tym ze wczoraj zauważyłam ze mój maz ogląda zdjęcia nagich bądź kuso ubranych dziewczyn I nie ukrywa mówiąc mi wprost ze kręcą go takie zdjęcia ze lubi patrzeć na to czego ja mu nie mogę dac.ze daje mi czas do czerwca na zmiane wyglądu jest mi bardzo smutno i nie wiem co o tym sądzić.

Gość gość
jak to daje Ci czas? co masz niby zrobic z tym brzuchem, jestes otyla?

Gość gość
jakby mi tak facet powiedzial to bym go od razu zostawila, nie wiem jak mozna pozwalac zeby facet cie tak upokarzal... No ok niech sobie ogląda gole baby wiadomo chyba kazdy to robi, ale żeby to robic przy swojej zonie i jeszcze jej o tym mowic, to trzeba byc jakims kompletnym zerem. Wiesz co zrob? daj sobie w komorce albo na pulpicie zdjęcie nagiego faceta z super klatą, tez zacznij oglądac golych panow dobrze zbudowanych. czemu wy dajecie sie tak ponizac?

Gość ciota_dobra_rada
jak mozna powiedziec tak kobiecie po porodzie, czesto nie da sie zrobic nic z tym brzuchem tylko operacja. zero szacunku, ja bym go zostawila ale do niczego cie nie zachecam a poza tym ciekawe czy on jest taki przystojny i wysportowany?

Gość gość
mam radę: skoro masz czas do czerwca to proponuję udać się do kliniki chirurgii plastycznej dopytać o koszty korekcji plastycznej i daj swojemu Panu czas do końca lutego na zgromadzenie kasy..... p.s. nie zapomnij o zabiegach na skórę piersi (około 5 tys złotych) oraz o powiększeniu ust - i będzie jak na zdjęciach

Gość jutka0509
On daje mi czas do czerwca na zrobienie czegoś z brzuchem. Czy jestem otyla? Nie uważam ponieważ mam 162 i waze 61 kg. Jeżeli chodzi o oglądanie tych facetów to on twierdzi ze nie ma nic przeciwko.

Gość gość
kobiety kuszą facetów wyglądem a faceci robią pierwszy krok na podstawie wyglądu kobiety więc nie dziw się, że facet reaguje na inne kobiety. Wszystko jest ok jeśli tylko ogląda i nie przestaje okazywać ci czułość.

Gość gość
czyli on w ogole nie czuje zazdrosci o ciebie... moge wiedziec ile macie lat? wydaje mi sie że wasz związek nie ma sensu... tobie bardziej zależy, jestes zazdrosna o niego, a on ma cie gdzies... widocznie uważa ze jestes taka nic ciekawego, że i tak nikt ciebie by chcial... ja bym mu dala popalic, poszuykaj sobie kochanka

Gość Motylek_22_
Wystarczy mniej jeść, i 40 minut treningu dziennie. Myśle ze waga 61kg to dosyć sporo jak na twój wzrost, jestem 2 miesiące po porodzie, ważę 58kg przy wzroście 174cm, tylko karmie piersia wiec zdrowe odżywianie na 1 miejscu i dwa tygodnie po porodzie katowalam sie juz treningami wiec jeśli ktoś zacznie od razu to powróci do formy a jeśli sie długo czeka to tylko klinika

Gość jutka0509
Ja mam 22 lata maz 26 lat

Gość ciota_dobra_rada
jutka masz idealna wage, a motylek ma niedowage

Gość jutka0509
Pomylilam się mój wzrost to 172 więc zaledwie 3 kg więcej od Ciebie

Gość gość
tacy mlodzi jestescie i już się tobą znudzil, nie wróże wam milosc*****sam grob...

Gość gość
ja mam 30 lat, jakby mi tak facet powiedzial jak tobie, że go nie kręcę, że ogląda gole baby, to juz by nie byl moim facetem... u ciebie jest ten problem że to twoj mąż więc nie tak latwo odejsc...

Gość jutka0509
To moja wina ze on ma takie wizje?? Płaski brzuch,mega makijaż,jedrna dupa,brak celulitu, długie włosy i duże cycki najlepiej

Gość gość
jak czytam takie tematy to się nawet cieszę że mam 30 lat i jestem panną, bo jakbym miała w wieku 22 lat wyjsć za mąż za chama i prostaka, ktory mnie obraża i potem się z takim męczyć, żeby mnie poniżał, to wole być panną w luźnych związkach i zostawiac faceta ktory mnie nie szanuje, tak wlasnie robię. z byle gównem bym nie siedziala.

Gość gość
a ten prostak jak wygląda? czy on taki mega piękny?

Gość gość
gość jak czytam takie tematy to się nawet cieszę że mam 30 lat i jestem panną, bo jakbym miała w wieku 22 lat wyjsć za mąż za chama i prostaka, ktory mnie obraża i potem się z takim męczyć, żeby mnie poniżał, to wole być panną w luźnych związkach i zostawiac faceta ktory mnie nie szanuje, tak wlasnie robię. z byle gównem bym nie siedziala. x A później mówią, że fajni faceci dawno zajęci a prawda jest taka, że oni najpóźniej znajdują partnerkę.

Gość jestem chuda
i powiem ci że jak zrzucisz brzuch, to on znajdzie coś innego! :D Jestem szczupla od zawsze i mogę jeść co chcę, a mój facet i tak ogląda laski w necie. Czemu? Nie wiem, może mają większe cycki, może większe usta, a może ładniejszą cerę (photoshop). ZAWSZE się coś znajdzie, więc NIE PRZEJMUJ SIĘ. A on to taki idealny? Bo mój nie :D Liste jego wad wyglądowych mogłabym spisać na kartce a4 :D więc OLEJ

Gość jutka0509
Przystojny to jest. Ale brzuch tez mial duży ale go gubi.

Gość Lecze dusze
Dał ci czas? Ja na twoim miejscu dałabym jemu czas na ogarniecie du py. Współczuję.