Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Æðelgast

Wysłałem list miłosny do Karolinki

Polecane posty

Gość Æðelgast

Wysłałem wiadomość pocztą "wodną";)[cześć]

Droga Karolinko, pryczę u nas w baraku są dość twarde ale razem z moim rabinem załatwiliśmy sobie za 2 ziemniaki koce więc stały się znośne. Pod skrytką trzymamy też biblię aby czytać prawa i słowa naszego jahwe. Krążą słuchy że nie każdego żyda dają do spalenia, będę więc prosić codziennie jahwe aby wzięli mnie na mydło co byś mogła umyć sobie swoją piękną buzię moją zmieloną, żydowską du.pą.

Ja lubię saską poezję, nie jidysz. Ale skoro sam swoją określasz, jako żydowską i jeszcze nią gardzisz, widać kolejna faza maniakalna cię dopadła... Zwróć się do Boga, a może twój umysł spotka uzdrowienie... Twoje schorzenia są uleczalne . . .

Æðelgast-A czy ty zwrócieś się do żydowskiego boga o to, aby zwrócił c***otencję? Bo bez potencji i popędu to nici z dziewczyny. Nie wiem czy wiesz, ale taka dziewczyna chciała by seksu, a ty jej dać tego nie umiesz, bo cię to brzydzi, nawet twoja s****a cię brzydzi, wiec taka pomyśli że jesteś kryptogejem i cię kopnie w d**ę, po co chcesz w to wchodzić, skoro i tak wiesz że nie masz szans na dziewczynę, dopóki nie rozwiążesz swojego problemu z seksualizmem.

Racja. To do Boga się modlą. I licz się ze słowami mischlingu... Coś mi mówi, że: a) mieszkasz na grabiszynie b) mieszkasz na krzykach c) mieszkasz na kozanowie... Mam odnośnie ciebie takiego dziwnego czuja w stosunku do tych trzech miejsc...

BSA - Z moim seksualizmem jest wszystko w porządku. A co do czystości i nieczystości to są to wzglądy higieniczne, ale i okultystyczne (s****a przyciąga złe duchy podobno). Czuję, że wszystko dobrze się potoczy. Zacznę całować Ją po szyi. Potem wycałuję Jej brzuch. I potoczy się jak z górki . . .

Æðelgast-Skoro ci nawet fiut nie stawa, skoro nawet nie odczuwasz potrzeby seksualnej, bo nawet konia nie walisz, to jakim cudem stanie ci na lasce debilu? Ty chyba naprawdę w cuda wierzysz, skoro myślisz że zdołasz w******* pannę bez popędu seksualenego.

BSA - Wiara w cuda się opłaca. A z moim popędem jest wszystko w porządku . . . Skoro Bóg mi dał do Niej namiar, to znaczy, że z resztą mi też pomoże . . .

Gość gość
Nade mną On czuwa a nad tobą kto czuwa żydzie?

Gość gość
Naiwnie wierzysz w to że bóg c***omoże? Że uratuje cię słowo boże, Jezus?

Gość gość
Że dostaniesz Karolinkę bo ty tak chcesz? Cokolwiek? Lepiej byłoby dla ciebie gdybyś nigdy mnie nie spotkał nawet wirtualnie. Chcesz dla mnie kary, a może to ja mam dla ciebie karę? Zapamiętaj sobie ten uśmiech i Moje Życie do końca swojego "życia"

Gość gość
Uśmiech. Zawadiacki uśmiech.

Æðelgast-Czy ty naprawdę nie czujesz tego, że robisz z siebie idiotę? Chyba że o to ci chodzi albo chcesz się wygadać, a że pieprzysz trzy po trzy, to w sumie masz to w d***e, w końcu piszesz anonimowo.