Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka marnotrawna

smutne i dziewne te swieta

Polecane posty

Gość corka marnotrawna

witajcie, jak mi sie przykro zrobila w czasie tych swiat,zawsze razem-rodzinnie,tradycyjnie i odswietnie.Zaproszeni na wigilie do rodzicow,przyszlismy na umowiona godzine,a okazalo sie ze rodzice sie poklocili i tata olal wigilie,poszedl do swojego pokoju zwyczajnie spac,nie pokazal sie wogole,szybko wrocilismy do domu,dzisiaj rodzice siedza tez cicho,nie odbieraja telefonu,jutro idziemy do znajomych.Wychodzi na to ze nie zlozylam tacie nawet zyczen,smutni mi bardzo....tata chyba ma nas gdzies?

Gość gość
a dlaczego nie podjęłaś się jakiejś mediacji?

Gość corka marnotrawna
myslicie ze powinnam obudzic tate i podejmowac mediacje,moze faktycznie powinnam byla,siedzielismy jak zwykle nawet spiewalismy koledy...tak jakby taty nie bylo,ale podobno jeszcze sobie cos wypil,wiec sie balam,zreszta to jego decyzja czy chce z nami spedzac swieta,podobno powiedzial mamie wczesniej ze "dzieci mu sie nie udaly",czuje ze go zawiodlam

Gość gosc7689
powinnas go obudzić iii dac mu w twarz sk******elowi

Gość gość
Oj to musiało boleć.

Gość gosc7689
dam ci autorko dobrą radę na przyszlość, jak powiedział pewien chinski mędrzec "albo masz w******** albo masz przej****e"

Gość corka marnotrawna
hmm dzieki chyba to prawda! ale zeby sie nie oszukiwac-rodzice mnie i moja rodzine maja w d***e juz nie daje sie tego ukryc,ja im jeszcze pokaze,zawsze byli krytyczni,nic im nie pasowalo,a to wyglad a to zle urzadzone mieszkanie,zawsze nie dosc dobra,a teraz sie dowiaduje ze nieudana

Gość gość
hm a moze zadzwonic do taty i chociaz te zyczenia zlozyc?

Gość gość
nigdy nie zaszkodzi wyciagnac pierwszemu reke do zgody, jesli sie czujasz na silach, zrob to.