Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

reakcja rodzinny na mój wyczyn

Polecane posty

Gość gość

zrobiłam sobie operację plastyczną, długo zresztą wyczekiwaną. Nic im nie mówiłam, przyjechałam do rodzinki na święta a wszyscy rzucili sie na mnie i zachowywali jakby widzieli kosmitę. Otrzymałam zjebkę, że to ryzykowne, po co ci to było, nie szkoda ci kasy itp. Ja się pytam co im K***a do tego? przecież to tylko moja sprawa. jestem pełnoletnia już jakiś czas i pieniądze były w całości zarobione przeze mnie.. dziwni ludzie

Gość gość
A co sobie zoperowalas ?

Gość gość
Nos. na początku nie zauważyli, ale po jakimś czasie ktoś się ocknaął i powiedział przy wszytskich "a ty przypadkiem nie robiłaś coś z twarzą?" kolejny "no rzeczywiście coś jest nie tak" itp itd

Gość gość
W sumie nos to nic strasznego, gorzej by bylo gdybys sobie zrobila wielkie silikonowe cycki. Mialas jakis problem z nosem, co ci sie w nim nie podobalo? jakis garbek?

Gość gość
nie garbek ale GARBOL długi ohydny wielki połączenie wszytskich najgorszych cech. Miałam depresję od dzieciństwa, nie wychodziłam z domu, ciągle płakałam.

Gość gość
No to powinni sie cieszyc, ze w koncu jestes zadowolona, ze nie masz kompleksow na tym punkcie ! Gdybym mi sie nie podobal moj nos i gdybym sie panicznie nie bala operacjii to tez bym sobie zrobila nowy nosek! nie sluchaj ich i ciesz sie, napewno poprawila sie twoja samoocena i nie powinnas ich sluchac, w koncu kto ma teraz ladny nos i jest szczesliwy? Ty czy oni? Oczywiscie ze ty ! :)

Gość gość
Nic im do tego, powinni się cieszyć, ze wzielas sprawy w swoje ręce i jesteś zadowolona.

Gość gość
smutne jest ta cała polaczkowatość. Wszystko trzeba skomentowac, wyrazić swoje mało znaczące zdanie na każdy temat. Wkurzyło mnie to, bo harowalam na ten nos przez ponad 3 lata, odkładalam każdy grosz żeby nie brać nic od rodziców, a wszyscy i tak myślą o mnie jako o rozpuszczonej gówniarze zapatrzonej w siebie.

Gość gość
nie wiem czy chcesz roztrząsać temat, ale ja bym powiedziała, że przynajmniej spełniasz swoje marzenia a nie całe życie tylko narzekasz, bo w końcu w życiu ważne jest zeby być szczęśliwym a nie marudą jak oni.

Gość gość
chodzi głównie o to, że patrzą na mnie jak na tanią sztuczną laskę, ktora zrobila sobie nochal i myśli że jest ładna. Powinnam im powiedzieć, że to w celach zdrowotnych.

Gość gość
Słuchaj, daj sobie na luz z ich gadaniną. Cieszysz się z tego nosa? Cieszysz. I będziesz dobrze wyglądać. A co przeszłaś żeby mieć taki nos prosty to Twoje. Nie wiem czy była bym taka odważna. Olej ich i się uśmiechaj do lustra.

Gość gość
Mi matka wielokrotnie dokuczała z powodu krzywych zębów, a jak założyłam aparat (oczywiście za własne pieniądze), to stwierdziła, że po co mi to było, i tak nie zadziała (specjalistka), szkoda pieniędzy i - najlepsze - że krzywe zęby dodawały mi uroku :O

Gość gościówaaa
zartuję, ale niedlugo zrobie te operacje