Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość helu

Rozne preferencje w seksie

Polecane posty

Gość helu

Witam, Jestem z partnerką ponad rok i jak mogę powiedzieć że cieszę się że znalazłem osobę z takim charakterem i pewnymi konkretnymi cechami osobowości tak sprawy seksu są na bardzo słabym poziomie. Pierwszym problemem są preferencje wyglądu - po pewnym czasie dowiedziałem się że problem leży w moim wyglądzie - ona lubi po prostu pakerów a ja mam sylwetkę raczej szczupłą, dodatkowo nie czuję żeby ona inicjowała seks, w miarę upływu czasu nasz związek dąży coraz bardziej do przyjaźni a oddala się od namiętności. Jakiś czas temu rozmawialiśmy o tym i ja byłem z wielką przykrościa zdecydowany zerwać ten związek ale dziewczyna "ocaliła" tę relację mówiąc że to się da naprawić. Jednak mało się zmieniło od tej pory, ponadto zauważam różnicę (tu trochę jest nietypowa sprawa) bo np ona mi się podoba mimo że też jest bardzo szczupła ale pożądanie wzbudza we mnie to że ją kocham i tak samo seks odbieram w wiekszej mierze przez uczucia a dla niej to tylko fizyczność. Po raz pierwszy się spotykam z czymś takim - to takie odwrócenie ról w sumie:) W tej sprawie zawsz kierowałem się własnym osądem ale interesuje mnie czy sądzicie że takie rozbieżności są możliwe do pogodzenia i da się osiagnąć sukces w sferze erotycznej czy to jest nie do pogodzenia? Czy ktoś was z powodzeniem rozwiązał takie niezgodności w sferze seksu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować