Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ruchy w brzuchu brak ciazy

Polecane posty

Gość gość

witajcie mam problem,ogole mojokres plata mi filge, dostalam luteine którą zle znoszę,wiec ginekolog wypisal mi tabletki antykoncepcyjne. dzien przed okresem zaczelo cos mi 'jezdzic' w brzuchu, a tyle mocno ze lezac na placach widzialam jak moj brzuch stpniowo sie unosi i czulam jak cos sie przesowa. mam nadzieje ze to saproblemy z jelitami, wzielam tab,anty i obawiam sie czy to nie jest ciaza, okres dostalam najeden dzien, robilam test wyszla jedna kreska, w tej chwili nie mam jak isc do lekarza przez swieta, ale pojde najpredzej. przeszkadza mi to uczucie w brzuch, wczesniej non stop takbylo w tej chwili co jakis czas. Czy gdy pojde do lekarza, powiem mu o tym to moze mnie pokierowac odrazu na usg jamy brzusznej? ps. mam juz jedno dziecko ale wtedy inaczej czulam jego ruchy

Gość gość
Test przy tabletkach najlepiej robić w przerwie 7 dniowej, a okres za krótko trwał więc to może jakieś zaburzenia hormonalne albo torbiele.

Gość gość
tak, ale moj okres tak robi juz przed jakies 4miesiace, jest dwa dni,pozniej znika i pojawia sie na kolejne. przy luteinie dostawalam w ok.4dniu ale strasznienie bolalbrzuch i korzonki wiec odstawilam i przeszlam na tabletki sylwie 20