Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8 zasad mężczyzny

Zasady jakie powinien mieć mężczyzna

Polecane posty

Gość 8 zasad mężczyzny

1. Wybudować dom 2. Posadzić drzewo 3. Spłodzić syna 4. Może również dodać spłodzenie córki (w sumie grunt by spłodzić minimum trójkę dzieci) 5. Wychować żonę - by prała - sprzątała - prasowała - gotowała - nie wychodziła na spotkania z przyjaciółkami - dobrze sprawowała się w łóżku 6. Wychować syna - by nie był gejem - by nie był prawiczkiem - by znalazł dziewczynę stałą - ożenił się i płodził jej dzieci - w przypadku nieślubnego dziecka syna to ja sam zobowiązuje się do pomocy dziewczynie i płacenia alimentów 7. Wychować córkę - by się nie puszczała - pilnować jej cały czas - jeśli nie upilnuje to trudno, sam musi wziąć na siebie trud wychowania jej dziecka, jeszcze gorzej jak jej facet by nie odpowiadał ojcu to wtedy ma prawo nie dać pozwolenia na związek, w jeszcze gorszym przypadku pozbawić córkę praw rodzicielskich. A już nie daj Bóg jakby była lesbijką i postanowiła sobie urodzić dziecko i wychować je wspólnie z kobietą. -w dodatku musi wychować ją tak by na wypadek choroby matki córka zajęła się domen, praniem, gotowaniem, sprzątaniem 8. Zarobić na rodzinę, tak by była głowie rodziny posłuszna

Gość gość
sratatata pierdu pierdu

Gość gość
Oraz facet ma zamyjac klape kibla i nie sikac po scianach. ZA TO MOZE ISC DO ZOO I ZOBACZYC JAK GORYLE SAMCE PREXENTUJA JAJA . to mu sie przyda

Gość gość
święta to na prawdę ciężki czas dla samotnych prawików z kafe. siedzi taki i lepi takie bzdury.. konia byś zwalił jeden z drugim, ciśnienie by zeszło i może zajęli byście sie w końcu czymś konstruktywnym

Gość pwaciooos
Całkiem niezłe ale nieco przestarzałe, myślę że tak o 100-200 lat

Gość gość
A teraz prosimy autora o sprawdzenie, co oznacza to jakże skomplikowane słowo: zasady.

Gość gość
tia, zarobić na rodzinę oczywiście na szarym końcu, najważniejsze, żeby żona harowała jak dziki osioł.

Gość gość
a samemu w domu to nie łaska ruszyc dpsko i coś wyprać, wyprasować, ugotować i posprzątać? jak żona będzie harowała calymi dniami to w łóżku będzie wyłącznie spała.

Gość gość
10:45---a od czego jest żona? od leżenia i nicnierobienia? :p

Gość mariiiia
od leżenia i pachnienia! a tso....

Gość gość
wal się na ryj frajerzyno zcwelony autorze togo głupawego temaciku chyba psychiatra nie dobrał właściwie ci leków ;/

Gość 8 zasad mężczyzny
Niech będą zadania ale niestety tak się przyjęło że mężczyzna musi wychować i podporządkować sobie rodzinę. A żeby to zrobić to musi być dla nich wzorem, wiem co mówię tych zasad nauczył mnie mój ojciec.