Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doktorant

Jak poderwać swoją studentkę

Polecane posty

Gość gość
?

Gość doktorant
Ok, na ostatnim dyżurze tak się szczęśliwie zdarzyło, że przyszła jako ostatnia na dyżur, więc pod koniec konsultacji zostaliśmy sam na sam na pięć minut. Popytałem ją trochę (tak oficjalnie), jakie ma Pani plany po studiach etc. i na koniec powiedziałem: "Jak będzie kiedyś Pani chciała dokończyć tę rozmowę przy kawie, to po zakończeniu roku chętnie Panią zaproszę..." Dobrze zrobiłem? (Wiem, że pytanie w stylu gimnazjum...)

Gość malutka i fajna
Probuj na facebooku, niewinnie dodac sie do jej znajomych, obczaisz czy ma faceta . Oczywiscie dodaj sie tez do znajomych u innych studentow, zeby nie bylo podejrzanie.

Gość gość
A jak nie ma fejsa? :)

Gość gość
zero chemii, koles wierzy w idealy (jak dzieciak) i w imie tego ma lamac zasady panujace w srodowisku uczelnianym? jak dzieciak

Gość gość
Ten temat jest chyba o mnie... Autorze, o jaki kierunek studiów chodzi?

Gość gość
Czy tylko ja mam dziwne wrażenie że głównym elementem atrakcyjności owej delikwentki jest jej wiek i prosty FAKT że masturbuje ego naszego radosnego protagonisty - ojca założyciela wątku :P Będzie łatwy i tani szpan przed innymi samczykami :P drugi czynnik to oczywiście wygląd i ... KONIEC :P Kto chce się założyć że poziom intelektualny owej dzieweczki oraz jej charakter i prosta kwestia - czy ona W OGÓLE ma JAKIEKOLWIEK zadatki na partnerkę życiową nie mają nic do rzeczy? :P:P:P Czekam na chętnych do zakładu :P Przyda mi się krata brovarów :P

Gość gość
Provo 19+5=24 czyli w tym wieku dopiero kończy się studia magisterskie.... Nawet jak od razu przyjmą na doktoranta to czy od początku dostaje się zajęcia?

Gość gość
u mnie na uczelni tak jest, że mam już zajęcia z kimś kto miał obronę w czerwcu, więc chyba możliwe?

Gość gość
hah niec zgadne Rzeszowski Uniwerek sie klania:D?

Gość doktorant89
Ja byłem założycielem tego wątku, na żadną kawę się umówiłem - ktoś się tu pode mnie podszył. Co do zakładku kilka wpisów wyżej - co złego w tym, że mi się podoba fizycznie? Mówiłem, że oprócz tego jest najinteligentniejsza z moich studentów, to ma znaczenie. Gdy ją zobaczyłem na pierwszych zajęciach to moja myśl była taka: "wow, ale pewnie strasznie głupia" i nawet o niej dalej nie myślałem. Ale jak zobaczyłem co ma poza urodą no to się zauroczyłem całością :) Tak całością, bo gdyby nie ta twarz, to pewnie i ta inteligencja by nie pomogła :)

Gość anulka1994
Fajnie mieć takiego prowadzącego :) pewnie jesteś mega przystojny i inteligentny :) Rozmarzyłam się...

Gość gość
anulka1994 - współczuję głupoty

Gość gość
ludzie ja tez mam 24 lata i w czerwcu 2013 mialam obrone mgr, wiec mozliwe, ze on jest na 1 roku doktoranckich bo 25 konczy zapewne za kilka m-cy. ktos tu pisze, ze ma 23 a dopiero broni inz - no jak nie poszlo sie od razu na studia, albo chodzilo do technikum to wiek sie opoznia. Ja broniac mgr nie mialam jeszcze skonczonych 24 (kilka m-cy pozniej miala urodziny).

Gość gość
Zgadzam się z przedmówcą :)

Gość gość
autorze skup sie na dobrym nauczaniu/prowadzeniu zajec

Gość gość
a co ona moze czuc po kilku zajeciach , chce je szybko zaliczyc i spoko glupku

Gość gość
Nie rozumiem ostatniego wpisu

Gość gość
Jo tyż

Gość gość
I jak tam się układa ze studentką ? :-) Wiadomo, że te ładne to są bardzo wymagające, wiec pewnie się nie udało. Ale autorze wątku nie martw się, "tego kwiatu jest pół światu"

Gość gość
Nie udało się, dziewczyna była wtedy kilka miesięcy przed ślubem... ;)