Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Farby blond ktore nie niszcza wlosow

Polecane posty

Gość gość

Z jakiej firmy uzywac farb do wosow kolor jasne popielte srebrne blond zeby byly naturalne i bez amoniaku? tylko nie henna bo blond nie wychodzi, szczegolnie na odroscie, a mam odrost mysi.

Gość gość
kochana pomysl jak wymycie barwnika z włosa ma sie odbyc nieszkodliwie dla niego samego? :)

Gość Lady gosc
L' oreal maja farbę bez amoniaku :D , niestety tylko kilka kolorów ja kupuje Pearl Blond . Długo sie trzyma i włosy nie wypadają

Gość gość
"bez amoniaku" hehehe ;D amoniaku to tam nie to fakt. ale za to jest POCHODNA amoniaku, która co prawda nie śmierdzi ale za to NISZCZY WŁOSY O WIELE MOCNIEJ NIŻ AMONIAK :D. Nie ma to jak być swiadomym konsumentem :D

Gość gość
blondy najbardziej niszczą włosy

Gość gość
Właśnie farby bez amoniaku czasami bardziej szkodzą jak te z amońiakiem. Wystarczy o tym poczytać

Gość gość
masz mysi odrost więc farba musi go zapewne rozjaśnić. Nie ma farby blond, która nie niszczy włosów, tym bardziej, że wybierasz platynę. Każda farba niszczy włosy. A srebrna platyna nigdy nie będzie wyglądać naturalnie. Jeśli juz chcesz koniecznie farbować włosy to maluj tylko odrosty, nie niszcz bardziej reszty włosów bo niedługo będą w opłakanym stanie.

Gość gość
tak samo te EKO farby często mają takie świństwa w składzie, że już wolę te drogeryjne. Nauczcie się czytać składy kosmetyków dziewczyny! A nie opisy w których producent ma prawo pisać różne kłamstwa natomiast skład musi być rzetelny! :)

Gość gość
garnier olia w ogole nie zniszczyl mi wlosow

Gość gość
też myślałam, że farby nie niszczą mi włosów, były bardzo ładne po farbowaniu. Dopiero po dłuższym czasie przekonałam się, jakie to świństwo. Włosy zaczęły się łamać i kruszyć niestety. Zadziwia mnie to, że wciąż jest moda na ten sztuczny srebrny blond.

Gość gość
farby bez amoniaku barziej niszcza wlosy???