Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Orgazm podczas masażu

Polecane posty

Gość gość

A ja przeżyłam orgazm podczas masażu, kiedys nie uwierzyłabym że to możliwe:))chyba będe częściej chodzić. Dobry masażysta jest lepszy od kilku gości

Gość gość
no to faktycznie miałaś szczęście:)

Gość gość
pewnego dnia gdy rano wstalam z luzka nie moglam sie wyprostowac, cos mnie zabolalo w plecach i zablokowalo,poszlam do ortopedy on przepisal mi masarze i dal skierowanie,do gabinetu masarzysty sie udalam w recepcji,ustalilam termin i na ustalona godzine sie zglosilam,oczom nie wierzylam gdy dzwi od pokoju sie otworzyly,a w dzwiach ukazal sie facet i mnie zaprosil do siebie,cala roztrzesiona weszlam,on wywiad ze mna przeprowadzil i kazal mi sie rozebrac***przygotowac do masarzu,polecenie wykonalam i na tej kanapie sie polozylam,ale bardzo podniecona sie czulam ze mlody obcy mezczyzna bedzie mnie masowal,olejkiem plecy mi posmarowal i zaczal mnie masowac,po paru minutach kazal mi sie na plecach polozyc zaczal mi biodra masowac, po chwili zlapalam go za dlon i polozylam na mojej pisi i poprosilamzeby ja tez pomasowal,on ku mojemu zdziwieniu odmowil mi tego,powiedzial ze masarz calego ciala moze mi wykonac tylko prywatnie,Zaproponowalam mu moje dyskretne mieszkanie bo sama mieszkalam i zadnego mezczyzny nie mialam.Ponad dwa lata mnie masowal duze orgazmy przy tym dostawalam,a gdy juz nogi do bory podnosilam i na specjalny masarz mojej pipki sie przygotowywalam to jak mi juz moja pipcie masowal to z rozkoszy wrzeszalam i biodrami ruszalam ile tylko sily mialam, a masowal ja dosyc gleboko i dlugo, zawsze po takim masarzu obydwie bardzo zadowolone bylysmy i nastepny termin byl ustalany, dlugo szukalam masarzysty podobnego do poprzedniego ale nic nie znalazlam,

Gość gość
... i jeszcze nogi do bory