Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy podgrzewacz nadaje sie tylko do mleka

Polecane posty

Gość gość

czy mozna w nim podgrzac np sloiczek deserku? pytam bo nie wiem czy kupowac taki sprzet czy nie, bo jednak jakby mial wiecej funkcji to wiadomo...bardziej by sie przydal.

Gość gość
Tak ja podgrzewalam wode, mleko, soki, sloiczki (obiadki, deserki) nawet mialam specjalny uchwyt do tego celu. Bardzo mi sie przydal i pomimo ze syn ma 20 miesiecy to dalej z niego korzystam.

Gość gość
a mozna wiedziec jakiejs firmy masz ten podgrzewacz?

Gość Bozon Higgsa
W podgrzewaczu masz wodę do której wstawiasz naczynie z mlekiem , wodą czy czym tam chcesz. Naczynie się grzeje od wody, której dziecko nie pije. Zostawiasz np na noc butelkę w podgrzewczu z przegotowaną wodą, jak dziecko zaczyna płakać nad ranem to tylko dosypujesz mleko i masz świeże. :)

Gość gość
Firmy Tufi z wtyczka do samochodu. Jak jechalismy z 3 miesiecznym synkiem nad morze to moglam mu podgrzac w samochodzie wode na mleko. Wtyczke podlancza sie pod zapalnczke. Ja jestem z niego bardzo zadowolona i uwazam zakup za udany :)

Gość gość
Można, ale tego nie polecam.. chyba, że jako awaryjne wyjście.. Dużo szybciej jest przyrządzić obiad w mikrofalówce. Raz, dwa i podgrzane (zarówno obiad słoiczkowy, jak i ten, który samemu się dziecku ugotował). Ciężko wyjąć słoiczek z podgrzewacza (no chyba, ze jest taki z koszyczkiem), słoiczek parzy.. a poza tym jedzenie jest nierównomiernie ogrzane.. _ W ogóle nie polecam podgrzewacza.. jak ktoś ma mikrofalówkę, to zbędna rzecz. Ja używałam kilka razy i przestałam.. wolałam termosik z gorącą wodą, wodę zimną i odmierzone porcje mleka (to na noc). Łączyłam wody ze sobą, wsypywałam proszek i raz, dwa mleko było.

Gość gość
mikrofalówka jest niezdrowa, polecam jednak podgrzewacz.

Gość gość
Ja wole podgrzewacz, nie raz w mikrofali mi sie nie rowno albo za bardzo podgrzalo. Sloiczek podgrzeje sie rownomiernie ale musi te 15, 20 minut spedzic w podgrzewaczu. Wiem bo przetestowalam.

Gość gość
a pierdziele wszystko w mikrofali