Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymagania facetow co do prezencji i urody kobiet to MIT

Polecane posty

Gość gość

R***aja grube pasztety z braku laku. I intelektualnie slabe.

Gość gość
Nikt sie nie wypowie?

Gość gość
To prawda .

Gość gość
Nie maja nic przeciwko ******iu brzydkich babochlopow, nie zaprzestajac wyglaszania swoich urojonych idealow i szukania naiwnych, ktore beda tresowac jak maja wygladac. Duzo jest takich typow.

Gość gość
Od jednej wymagają h*j wie czego i tresują a od drugiej nic...

Gość gość
ciebie najwyraźniej nie chcą, więc może jesteś paskudna z wyglądu i intelektualnie słąba, inaczej nie byłabyś taka sfrustrowana i wzdychająca do *********** :D

Gość autorkatopiku
tak, nie mam wielkich wymagań, tylko żeby ktoś chciał mnie poroochać ale nawet tego nie moge oczekiwać, nie wiem dlaczego, widać jest cała do bani 😭

Gość gość
ciebie najwyraźniej nie chcą, więc może jesteś paskudna z wyglądu i intelektualnie słąba, inaczej nie byłabyś taka sfrustrowana i wzdychająca do *********** Myśl co piszesz, odezwał się wybredny :D mam faceta i powodzenie, ale nie raz miałam do czynienia z takimi frajerami i obswerwuję u innych, ci faceci od niektorych lasek chcieli cudów a jak sie nie dało to ******* pasztet.

Gość gość
No własnie, po co udawać wybrednego jak się ***** byle co? Na jaki ch*j udawać kogoś kim się nie jest? Na serio udaje jeden z drugim macho a bierze się za takie babochłopy, co nikt tknąć nie chce.

Gość gość
nie może do ciebie dotrzeć autorko, że sama jesteś byle co.

Gość gość
Autorko... Mylisz się, wymagania facetow co do prezencji i urody kobiet to wcale nie jest mit, owszem, wymagamy by kobieta była ładna, urodziwa. Generalnie trzeba przecież równać do najlepszych. No ale czasami w jajach buzuje, a pasztety to łatwy target, w dodatku nierzadko są o wiele bardziej wyuzdane niż te piękności. Tak więc jedyną rzeczą o jaką tu chodzi to najzwyklejsze w świecie ruch​anie :-)