Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa wrzuca zdjęcia ze mną i moją córką na nk fb

Polecane posty

Gość gość

mówiłam jej że nie chce być w internecie, sama nie mam ani głupiej naszej-klasy ani facebooka, a ona wrzuciła już kilka zdjęć mojej córci i jedno ze mną :o ona ma w znajomych na nk np. byłą mojego męża która ciągle coś tam komentuje :o ostatnio była o to awantura, miała usunąć fotki ale dodała kolejną "z wnusią" :o poradźcie coś.

Gość gość
powiedz jej, że jak tego nie usunie to zgłosisz sprawę na policję bo to nielegalne zakaz fotografowania i dawania jej zdjęć też pomoże.

Gość gość
dlatego ja nie pozwalam żeby ktos robil mi zdjęcia, a jak ty sobie pozwolilas no to masz..

Gość anyzowka
Wrzucanie zdjęć innych osób na portalach społecznościowych, kiedy one sobie tego nie życzą to mega chamskie zachowanie. Może załóż sobie konto tylko na chwilę po to, aby zgłosić te zdjęcia teściowej do obsługi fb?

Gość gość
a skad wiesz ze wrzucila tam zdjecia i ze byla meza je komentuje, skoro nie masz tam konta?

Gość gość
babcia chce pochwalic się wnusią. na to nic nie można poradzić bo dumna babcia to dumna babcia. olej to. Zadni agenci cię nie będą namierzać chyba żeś coś nabroiła

Gość gość
nie chce żeby była męża oglądała moją córkę i jeszcze komentowała "uśmiech po tatusiu" :o a teściowa jeszcze stale to opowiada :o

Gość gość
ona nie robi tego na złość, tylko z miłośc****orozmawiaj z nią na spokojnie

Gość gość
daj linka

Gość gość
Najlepszy sposób usunąć NK i FB na jakiś czas jak to na twoim koncie a jak na obcym to zgłosić nadużycie może zablokują konto i już :)

Gość gość
mam podobny problem, moja teściowa wrzuca pełno zdjeć ze mną i meżem, z naszymi dziecmi na nk ma ich ponad 150!!! normalnie dokumentuje nasze życie w sieci!!! CO ROBIĆ???

Gość gość
otworzyc gębę? i porozmawiac z tesciową?

Gość djdksa
150 zdjęć o matko :O Mąż niech jej stanowczo zabroni i tyle

Gość gość
mąż mówi że nie chce się kłócić i dlatego nic nie robi, ja jej już mówiłam, ale to nic nie dało

Gość gość
skoro mężowi nie przeszkadza to niech zamieszcza fotki z nim ale nie z tobą, ty masz prawo się nie zgodzić. najlepiej zgłoś do nk że nie zgodziłaś się na publikację twoich zdjęć - powinni zablokować jej konto

Gość gość
"ona nie robi tego na złość, tylko z miłośc" x x x z miłości? raczej z nudów i braku własnego życia!

Gość gość
powinna zapytać, ja nie mam żadych kont na portalach społ. i nie chce żeby moje fotki były w necie, więc też bym miała żal gdyby ktoś nie zapytał i zamieścił, nawet jakieś grupowe, nie podpisane... różni ludzie to oglądaja

Gość gość
załóż swoje konto i wklejaj jej zdjęcia ...te na których wyszła niekorzystnie /nawet zrób takie kiedy jest nie umalowana i żle ubrana/ i podpisuj z czułością, że to twoja ukochana teściowa. nie powinna mieć żadnych pretensji. w ten sposób możesz zaglądać na jej konto i ją sledzić. możesz komentować jej zdjęcia w sposób dla ciebie wygodny. niestety takie czasy... internet wlazł z butami do naszego życia i nic na to nie poradzisz. jedynie sposobem mozesz załatwić teściowa.

Gość gość
to prawda, teściowie prędzej się starzeją i częściej wyglądają niekorzystnie. moiżesz podpisywać zdjęcia... mamusia w okresie menopałzy, początek alzhaimera, bo zapomniala..., o, do zdjęcia mamusia ubrała sukienkę z ciuchbudu, jaka ładna :-D

Gość gość
sorry za literowki :-O

Gość gość
to dopiero obciach zamieszczać NA SWOIM profilu zdjęcia teściowej - tak jakby była dla mnie ważna albo była moją rodziną :o