Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zazdrosna o wszystko chce sie tego wyzbyc

Polecane posty

Gość gość

jestem zdrowa, mam rece nogi, nie mam pracy :( poszukuje, ale co z tego jak zero odzewu, mam faceta, a mimo to zazdroszcze innym kobietom ich facetow za to ze sa pracowici ze skosza trawnik, ze potrafia byc zaradni, naprawic cos itd, wyglad, mowia ze jestem ladna, fajna, a co z tego jak ja sie ciagle uzalam nad soba, a to wlosy beznadziejne a to cycki malutenkie... przeciez wiem ze to nie najwazniejsze a mimo to, poza tym sie bojee ciagle ze zrobie zle, ze to ze tamto..... blagam pomozcie mi jakoss

Gość gość
tez od jakiegos czasu jestem strasznie zazdrosna ale wynika to z tego ze jestem samotna,nie mam faceta i wlasciwie zero szans na szczesliwa rodzine meza,dzieci itp :-(

Gość gość
ech, wspolczuje, mna faceci sie chyba bawili tydzien, miesiac ;/ ale to nie wazne, powiedz ile masz lat, skad jestes, czy masz prace?

Gość gość
no ale masz faceta wiec nie jest zle. nie bede tu pisac skad jestem.mam 38 lat, prace mam ale szukam czegos lepiej platnego bo za takie grosze ciezko samej wyzyc

Gość gość
tak mam, jakies plusy sa, ale nie jest tak jakbym sobie wymarzyla, i stad ta zazdrosc, ja mam 24, niby jestem mloda, ale jak tak patrze to znajome juz mezatki, dzieciaczki maja i jakos sobie zyja...