Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MASAZ inspiracja do SEKSU

Polecane posty

Gość gość

Witam Was. Mam taki problem dziewczyny od jakiegoś czasu chodzę na masaże bo to inspiruje mnie do seksu z mężem, dotyk masażysty jest tak niesamowicie delikatny i czuły ze zawsze robie sie strasznie wilgotna i nakręcona. Wracam do domu taka podniecona i wtedy dopiero się dzieje:) Boje się że mąż wreszcie się domyśli że ten masażysta mnie tak podnieca i zabroni tych masaży. Czy Wy tez kiedyś tak miałyście że dotyk kogoś obcego tak Was pobudzał do seksu ze swoim partnerem?

Gość gość
Chyba muszę tego spróbować:)

Gość gość
Może warto zachęcić męża żeby ci taki masaż zrobił ?

Gość gość
Moj maz mnie masuje ma delikatne dlonie zadbane uzywa do tego pachnacych olejkow erotycznych zaczyna od plecow ramion potem nizej pupa uda lydki i do gory uda pupa az w koncu paluszek jeden drugi :) polecam pobaw sie tak z mezem . Miod malina

Gość gość
no własnie paluszek jeden drugi, a ten koleś ma taki dotyk że wystarczy ze przejedzie mi po plecach i jestem wilgotna. Zadna z Was nie chodzi na masaże. Ale z mężem spróbuję masażu ( o ile go namówię) Dzięki za radę:)

Gość gość
a jakis fajny z wygladu ten masazysta ? dopuki fantazjujesz i biegniesz do meza nie ma w tym nic zlego gorzej bedzie jak zaczniesz sie pukac z masazysta

Gość gość
a co do twojego pytania - nie nie mialam tak zeby obcy dotyk mnie inspirowal do seksu z mezem . bylam raz na masazu - robila go kobieta wyszlam z tamtad i czulam sie jakby mnie pobila :/ wiec jednak poprzestane na wlasnym mezu

Gość megadoswiadczonażonka
twój mąz to Lewus jeśli Ci nie robi masażu przed, po i w miedzyczasie... nie wyobrażam sobie seksu bez długich pieszczot i masażu , tylko wtedy naprawdę szczytuję, kilka razy w jednej pozycji, bez wyjmowania palców czy członka ze mnie...

Gość gość
Do wyzej czyli nie dla ciebie dziki szybki seks na polanie leśnej. Masaz poznalem piękna masażystke i robie u niej masaże całkiem nago. Cudnie masuje pośladki a to akurat moja wrazliwa strefa. Gdy po tym musze sie obrócić to ma widoczek w postaci stojacej pały. Zerka tylko i sie usmiecha i robi swoje. Nigdy slowem nie zeszla na ten temat. Jak jej powiedzieć delikatnie ze pragnę by pomasowala mi go. Nie chcę jej urazic ale zaplacilbym jej za przysługę.

Gość gość
Moze zapytaj czy ma w swojej ofercie standardowe masaze :D. Faceci oj oj