Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna09090909

Taka dieta Poptrzebuje porady

Polecane posty

Gość Martyna09090909

Chce sie zabrac za siebie ,boje sie diet typu dukana czy Gacy pracuje nie mam czasu na obliczanie kalori scisle trzymanie sie godzin co do minuty.Nie chce tez szoku dla organizmu.Poszukalam ,poszperalam w necie mam tez mala wiedze i wymyslilam cos takiego.W sumie latwego mam nadzieje,ze dam rade i pytanie czy schudne. Nie bede jesc slodyczy w ogole zadnych napoi gazowanych ,slodzonych kawa zamiast z mlekiem 3.2 jak dotychczas to 0.3 % Co do cukru z tego boje sie najbardziej zrezygnowac ,bo slodze naprawde jest mi slabo po braku cukru do kawy mysle,.ze bede slodzic 1 plaska lyzeczke zamiast 2 potem bede probowac slodzik.Zamiast bialego pieczywa czarne ,plus wiecej owocow i warzyw.Nie bede jadla po godzinie 19 i pila wiecej wody plus okolo 2 litrwo dziennie czrwonej lub zielonej harbaty.Wieczorem bede biegac na poczatku pewnie max z pol godziny dam rade ,bo mam slaba kondycje z czasem wiecej.Nie moge biegac rano taka praca.Co do posilkow 4 lub 5 malych w zaleznosci jak w pracy z czasem.Co o tym myslicie dam rade schudnac dodam,ze moja waga jest juz bardzo wysoka :(

Gość Martyna09090909
Mam jeszcze w domu mnustow owsianych platek sa tam suszone owoce ,orzechy itd.,.... myslicie ,ze to moze byc dobre na sniadanie.Wiem,ze takie platki przyspieszaja metabolizm.Mysle ,ze takie sniadanie bedzie dobre

Gość gość
Myślę że spokojnie schudniesz przy takim sposobie odżywiania. :)

Gość gość
ZA DUŻO HERBATY LEPIEJ WYPIJ TYLE WODY

Gość gość
ja sie dolacze do diety

Gość Martyna09090909
Z ta herbata przesadzilam :O ,bo naprawde juz mi po niej nie dobrze ,litr to jest max wiecej sie nie da ,lepiej wode ,bo po herbacie juz mi nie dobrze