Gość Agonus Napisano Grudzień 27, 2013 Na wakacje do mojej kuzynki rok temu i w tym roku przyjechała kuzynka ale ja z nią nic nie spokrewniony trochę młoda bo 16 ale zarwałem w końcu po kilku dniach spaliśmy ze sobą kilka dni ale seksu nie było wolałem się powstrzymać w końcu nie o to tylko chodzi ostatniego dnia przyjechali jej rodzice na grilla ja akurat tez tam byłem bo mieszkam obok ogólnie nie byli zadowoleni z mojego zachowania na kajakach (wcześniej) 2 tygodnie temu ale po grillu mieli dobre wrażenie zacząłem się spotykać z nią oczywiście szkola praca wiec ewentualnie jakiś weekend to mogłem przyjechać było spoko ale tylko 2 miesiące z jej rodzicami dogadywałem się nawet dobrze nie mogła mieć chłopaka ale sami widzieli ze jestem jak to się nowi porządny wiec pozwalali oczywiście nie mogłem robić co mi się podobało patrząc tylko i wyłącznie na nią straciła zainteresowanie mną bo tak mi się mocno wydaje ze to ja za mocno zabiegałem o nią nie dając jej pola manewru i czekając spokojnie co ona zrobi za krok ale zrobiła jak chciała zaprosiła mnie na 18 swojego brata a tydzień przed ta 18 dała mi zaproszenie na 18 kuzynki które miało być tydzień po 18 jej brata i teraz następuje komplikacja tak zwane jajca na 18 bawiła się z innym typem z dobre pół imprezy nie przejęła się mną ani trochę oczywiście inni to widzieli i nie byli z tego zadowoleni następnego dnia przyjechałem do niej pogadać o tej sytuacji palenie fajek itp i o co chodziło z tym typkiem (odp: to ty byłeś moja osoba towarzysząca ) aha no dziękuj***ardzo i tam blablabla a co zrobisz jeśli będę palić ja na to nie wiem ale wolałbym żebyś nie paliła szczególnie w tak młodym wieku ale zanim mi powiedziała ze nie możemy być razem ze nic nie czuje do mnie to chyba z godzina minęła zanim mi to wystękała myślałem ze ma jakiś kłopot problem i nalegałem żeby powiedziała no ale stało się chwile posiedziałem jeszcze potem wyszedłem i na razie nie wierzyłem ze taka po żądna dziewczyna coś takiego odwaliła pokazanie jak bardzo ma się kogoś gdzieś a potem mu powiedzieć spadaj mały ale oczywiście zaproponowanie przyjaźni było ja na to muszę się nad tym zastanowić dziewczyna po pewnym czasie nagadała rodzica prawdę + bajery = kłamstwo czyli wyszły jajca moja siora i Bożena co u niej byla na wakacjach są winne temu ze ją zmuszały do tego ze by zemną była ze ona nie chciała żebym przyjeżdżał a na obiad zapraszała na 18 takie ratowanie własnej d**y oczywiście jej ojciec interwencja bo gdzie moja córka krzywdzona zmuszana dzwonił po wszystkich i się wypytywał bo gówniara miała wprowadzone w błąd wszystkich bo d**ę trzeba było ratować nieważne kto cierpi ważne ze ona cała siora się w******a Bożena tak samo i pojechali do nich to wyjaśnić i dupa siora ja upijała i wsadzała mi do łózka nagadywały itp no masakra nie do uwierzenia Sience-fiction wszystko obróciła na swoja stronę to bolało bardziej niż zerwanie oczywiście zgrywała cwaniarę ale jej nieugiętość pod względem upartośc**przyniósł oczekiwane przez nią rezultaty chwilowo dopóki serce nie zaboli w końcu chyba ze już to nastąpiło ale upartość góra oczywiście rozmawiałem z nią przed tym wszystkim co się wydarzyło tylko ze niepotrzebnie jak widać ogólnie tata bozeny to brat ojca Kamili itp powiązania nawet mnie lubili tylko ktoś to zniszczył i do teraz nikt się z nimi nie wita kto zna prawdę chciałem to jakoś naprawić ale wole czekać ja nie zawiniłem wiec wtrącać się nie będę pisać co o tym myślicie i jaki ewentualnie ruch wykonać a i dodam ze gdyby był sex to pewnie siedział bym za kratkami bo do sadu chciał iść jej ojciec tylko z czym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach