Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi jest

Polecane posty

Gość gość

gość Sluchajcie mam problem z zebem. Wiem, wiem powinnam isć do dentysty, ale nie ma m zbytnio kasy wiec odpada. Mam mleczaka ( mimo,, że jestem juz grubo po dwudziestce) jakis rok temu pojawila sie w nim ropa.Bywa. Dentyska zeba rozwierciła, i tak sobie z nim żyłam do tej pory ( oczywiscie świadoma, że to tymczasowe rozwiazanie) Od 2-3 tyg na dziasle pod tym zebem pojawila sie twarda gula. Nie jest nawet widoczna co bardziej wyczuwalna. Zab w zaden sposob nie boli. Opukiwałam fdo i nic nie czuje. Nie boli przy nadgryzaniu. Gulka takze nie jest bolesna. Teraz boli bo chcialam ja wycisnac****odraznilam dziaslo. Jest strasznie twarda. Mam nawet wrazenie, żę to kawałek chrząstki pod dziąsłem. Mam do was pytanie, czy to możliwe, że to znowu pojawiła się ropa? Czy przypaletało mi sie inne cholerstwo? Czy jest tu jakiś stomatolog, lub osoba która miała podobny problem?

Gość gość
i po co drugi raz temat zakladasz chcesz porady dentystycznej to idz do dentysty, na pogotowie dentystyczne

Gość gość
zmieniło to jakoś twoje życie, że zalozylam drugi temat? gdybym mial kase na dentyste to juz dawno bym u niego siedziala. czytaj ze zrozumieniem