Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolący pieprzyk

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od urodzenia mam na twarzy, dokładnie przy nosie pieprzyka. Nigdy nic się z nim nie działo, nic mnie nie bolał, nie zmieniał rozmiaru czy koloru więc byłam przekonana, że to po prostu znamię, w szczególności że moja ciocia miała taki sam pieprzyk i to w tym samym miejscu. Ale od wczoraj miejsce dookoła niego jest lekko zaczerwienione a gdy dotykam samego pieprzyka to mnie boli (ale tylko jak dotykam). I stąd moje pytanie - czy to może być coś poważnego? Czytałam artykuły dotyczące czerniaka, ale nie mam żadnych z jego objawów, to pierwszy raz kiedy coś mi się z tym pieprzykiem dzieje. Zastanawiam się czy iść do lekarza od razu, czy poczekać trochę i zobaczyć czy mi przejdzie?

Gość gość
Lepiej idz od razu do lekarza dermatologa lub chirurga onkologa.Moze to stan zapalny ale takich rzeczy nie wolno bagatelizowac

Gość gość
Jakiego tam znowu onkologa,piperzyk to pieprzyk jakich wiele na skórze,ludzie maja piperzyki od dawna,jest to powodem pasozytów w poprzednich pokoleniach,

Gość gość
27.12.13 [zgłoś do usunięcia Adaś pasożytem to ty jestes,społecznym.Nie doradzaj do z ciebie lekarz jak z koziej d**y saksofon

Gość gość
2013-12-27 21:50:57 ale psychol

Gość gość
psycholi teraz nie brakuje ortograficzna to psychol numer 1,i nie chce sie leczyc

Gość gość
Ale nie ma powodu aby sie denerwowac,wiec spokojowi duszy nic nie zagraza