Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitka złota

pisze ksiązke a Wy

Polecane posty

Gość nitka złota

Planuję zaczac pisać książke sama dla siebie nie żeby ją póżniej publikować czy wydawać :) i mam pytanie czy lepiej pisać w wordzie / blogu / czy w grubym zeszycie :) ? Macie pomysły?

najlepiej na laptopie/kompie bo szybko korygujesz błędy. Możesz raz dwa skasować i zapisać coś nowego. Fajnie, też poza domem pisać w zeszycie :) a potem przepisać na laptopa.

Gość nitka złota
a piszesz ?

Gość gość
pytanie uwazam za bezsensowne. piszesz jak ci wygodniej, jezeli wolisz pisac dlugopisem to piszesz dlugopisem, jezeli na lapku czy klawiaturze od PC to siedzisz przy kompie; to ze ktos lubi i woli pisac przy lapku nie znaczy, ze tobie ta forma moze odpowiadac (np. ja majac do wyboru PC czy lapka, przy dluzszych siedzeniach przy kompie wybieram PC, lapka uzywam tylko jak jestem juz w lozku, albo chce pogadac z kumpela na skype i nie wyobrazam sobie dluzszego pisania na klawiaturze lapka) jak narazie wyglada na to, ze chcesz niby pisac ale nie masz za bardzo ani weny ani checi, myslac, ze sposob pisania wplynie na wene czy cokolwiek innego.

Gość gość
A my nie.