Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM NAJCUDOWNIEJSZEGO FACETA NA ZIEMI

Polecane posty

Gość gość

JW. jestem przeszczesliwa ze budze sie kolo niego codziennie..macie tak?

Gość ta od irokeza
chyba normalne, inaczej byśmy z nimi nie były

Gość gość
no ale ja mam tak ze u mnie pasuje mu 100% a mnie u niego rowniez 100% po tylu latach jestem nadal jak bym zakochala sie wczoraj

Gość ta od irokeza
i co w związku z tym?

Gość gość
to ze jestem szczesliwa..i chce ludzi szczesciem zarazac!!! a ty masz jakis problem z tym?

Mam identycznie z moją kobietą. Jestem z nią co prawda dopiero 3 lata, ale emocje są nadal jak na początku, namiętność, zakochanie do szaleństwa. Wiem co czujesz i cieszy mnie, że inni również są tacy szczęśliwi. :) Powodzenia!

Gość ta od irokeza
To chyba normalne, że w małżeństwie ma być super, nawet po długim stażu.Nie rozumiem twojego entuzjazmu, masz złe doświadczenia z nienormalnymi modelami małżeństw?

Gość gość
LeishaH wlasnie o to mi chodzi...to jest cudowne...az mi sie nie chce wychodzic do pracy...chcialabym tylko z nim byc...zycze ci szczescia i wszystkiego najlepszego dla was

Gość gość
nie boj sie i tak cie zdradza na prawo i lewo :D

Gość gość
ogolnie byc moze trafialam na zlych partnerow a teraz...hmmm czarodziejska rozdzka

Ludzie, kurde, nie rozumiem Was. Dlaczego nie możecie się cieszyć z czyjegoś szczęścia? Kobitka jest szczęśliwa i to chyba dobrze, prawda? Z całym szacunkiem, ale chyba wolałybyście żeby chłop ją lał, bo wtedy byłaby g***oburza i sensacja i nagle Wasze dobre serca by się otworzyły. Nie każde małżeństwo jest idealne i szczęśliwe nawet jeśli sprawia takie wrażenie. Ktoś tu chyba tego doświadczył. Jeśli tak to przykro mi, jeśli nie to nie życzę tego nikomu, bo bardzo bliska mi osoba niestety żyje w takim układzie.

Gość gość
Dokladnie...ciagla zawisc i zazdrosc...zamistat starac sie cieszyc z malych rzeczy..nie tylko w swoim zyciu...pomimo tego i tak zycze wam wiele usmiechu i szczescia oby wam sie wiodlo i nie badzcie ograniczneni na swoj wlasny nos :)

Gość gość
a ja zazdroszczę każdemu, kto jest zakochany i wie jakie to uczucie ja niestety nigdy tego nie doświadczę :(

Doświadczysz. :) Każdy zasługuje na szczęście i przyjdzie ono w najmniej spodziewanym momencie. Nie wyczekuj, bo pogrążysz się bardziej. Ja myślałam, że dla mnie już nie ma ratunku, a tu nagle bum. :D

Gość gość
Jak dojrzejecie to Wam wszystko z czasem przejdzie . A na pewno wtedy ,kiedy kasy zabraknie.

Gość gość
ale Wy nie macie problemów takich jak ja, dla mnie nie ma ratunku i mnie nie pocieszajcie powodzenia w życiu

Gość gość
LeishaH jesteś lesbijką ?

Gość gość
wszyscy mamy problemy...a kasa? u nas staracza na zycie i mieszkanie i raz na jakis cza na przyjemnosci...ale niw zawsze i co mam o zostawic skoo jestem szczesliwa? gulupie gadanie o kase

Gość gość
Ja z moim prawie 5 lat jestem i z mojej strony trochę wygasło, ale widzę, że on mnie kocha jak głupi