Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból brzucha i krew z odbytu

Polecane posty

Gość gość

Od dwóch dni mam bóle podbrzusza i krwawienie z o***tu (jasnoczerwona krew). Jestem 10 tygodni po porodzie naturalnym, boje sie, rak ? :-(

Gość gość
hemoroidy ?

Gość gość
moze hemoroidy, idz do lekarza nikt ci tu nic nie pomoze

Gość gość
po takim czasie od porodu ? nie mialam tego nigdy wczesniej.

Gość gość
przeciez hemoroidy nie sa tylko w ciazy

Gość gość
Mój wujek tak miał i okazało się że to rak jelita grubego

Gość gość
no nie tylko w ciąży, ale ona nie jest w ciąży tylko PO ciąży. skoro każdemu mogą się przytrafić to autorce również, nie nakręcaj się na jakiegoś raka itp. Idź do lekarza :)

Gość gość
No wujek też myślał że to hemoroidy ale okazało się że to rak, obecnie leży i nie wiele życia mu zostało .

Gość pielegniarkazos
nie słuchaj głupot o wujkach, moja babcia miała 87 lat, silne gazy i zmarła;/ dziwna sprawa... do lekarza proszę sie zgłosić , bo faktycznie wygląda mi to na hemoroidy, ból plus krwawienie- żywo czerwone.Po naturalnym porodzie i silnym parciu się często pojawiają, ale są też często pęknięcia na wskutek jakiegoś urazu oraz mikrouszkodzenia w odbycie(powodem bywają zatwardzenia) nie denerwuj się nie nakręcaj, będzie ok, bajek o wujach, babciach i czerwonych kapturkach nie słuchaj:) wyrosłaś z tego:) za jakiś czas będziesz czytać je swojemu maleństwu:) tylko nie tak ekstremalne:D pozdrawiam serdecznie:)

Gość gość
hemoroidy. bez lekarza sie nie obedzie.tez tak mialam. jeszcze w pologu, na papierze zobaczylam drobinki swiezej krwii. myslalam,ze ejszcze ze mnie leci, ze dochodze do siebie. poszlam zaraz do lekarza. bol przy robieniu ku py itd. dal mi czopki, mialam podraznione wszystko po porodzie,z wysilku. na szczescie hemoroidow nie bylo. czopki pomogly. idz,nie wstydz sie. one po prostu pekly. zajmij sie tym,bo bedziesz sie bala isc do lazienki niedlugo.