Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaulka

schudnijmy razem na dukanie

Polecane posty

Gość ulaulka

szukam kogoś z kim mogła bym zacząć od 01.01.2014 odchudzanie na diecie ducana ważę 126kg

Gość Leggaly Blonde
Ja bardzo chętnie bo słyszałam że dieta skuteczna, ale za bardzo nie znam założeń i poszczególnych rozpisek co do kolejnych dni, wolałabym taki konkretny jadłospis typu śniadanie ,II śniadanie, obiad, kolacja, ile czego - waga produktów itp - nie wiem czy w dukanie jest to tak dokładnie rozpisane, proszę o więcej informacji, jakie masz materiały na ten temat, moja waga też bardzo wysoka....

Gość gość
chyba stracmy zdrowie

Gość ulaulka
mam dwie książki z przepisami jak się przestrzega zaleceń to jest ok a te kilogramy to nie zabierają nam zdrowia ja zaczynam od 1 stycznia

Gość gość
ja wole od 2

Gość ulaulka
możesz od 2 a więc zaczynamy?:napisz o Sobie

Gość ale się spasłam
Chętnie się do was przyłączę, bo razem łatwiej. Na razie drugi dzień ćwiczę godzinkę, a od poniedziałku przechodzę na Stillmana. Dramat waga pokazała 86,8kg.

Gość gość
to tu macie rozne diety? nie sam dukan? fajnie , ja jestem na mz

Gość ulaulka
ja szukam osoby z podobną wagą do diety dukana

Gość Baśka28
Dukan to ryzykowna decyzja - nie lepiej zmienić podstawowe nawyki żywieniowe? Trochę ruchu, ew. dodać jakiś dobry suplement jak slimcea. Po co się katować dukanem potem mogą wystąpić inne problemy.

Gość ulaulka
mam w rodzinie 2 osoby które schudły na dukanie i miały nadzór lekarza i mają dobre wyniki

Gość gość
to chyba zostaniesz sama z dukanem :p0

Gość ulaulka
trudno to nie koniec świata

Gość ulaulka
na dukanie można osiągnąć niezłe wyniki w odchudzaniu

Gość gość
ja tam wole na zdrowej diecie schudnac

Gość ulaulka
przecież nikt nikogo nie zmusza

Gość gość
Witaj ja chetnie sie do ciebie dolacze chce schudnac 15kg ,a dukana robisz bialkowa czy proteinowa?

Gość gość
hejka,czy jest tu jeszcze ktoś?zaczynacie tą dietę czy nie?

Witam Dziś 2 stycznia a więc zaczynamy :-) kto się dołącza zawsze to będzie raźniej ja już po śniadanku :-)

Gość gość
zaczełam od dziś ale chętnych chyba nie ma .. no ja też zjadłam serek wiejski

Gość amanda12345
ten gość u góry to ja, a tak apropo to gdzie jest ula?

Gość gość
ten dukan to super dieta bardzo mi to pomoglo i w ogole no ja w ogole nie wiem co o tym myslec i w ogole no wlasnie no tak jest akurat ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość justynna232
Hej dziewczyny, Chętnie dołączę:) Dziś zaczęłam odchudzanie juz po raz drugi z dukanem:) Dietka jest super, jesz ile chcesz a w drugiej fazie można gotować i jeść duuużo smakołyków:) najtrudniejsze są pierwsze dni, ale mówię wam dzewczyny - warto się przemęczyć dietę zaczęłam pierwszy raz na początku lipca 2013 wzrost 165cm, waga pokazywała prawie 85 kg w połowie wrześnie waga pokazywała już 73 kg i tak jest do tej pory:) w sumie dzis rano ważyłam bardziej 74 kg, ale to chyba przez obżarstwo w czasie świąt. Tak więc: po małej przerwie powracam, a na wakacje mam zamiar wbić się w bardzo skromne bikini:) Walczcie dziewczyny ! warto !

Gość justynna232
Jaka tu cisza... chyba się nie wyłamujecie? jak wam dziś minął dzień, jak samopoczucie w trakcie diety?

Gość mooonisia23
witam forumowiczki;) z nowym rokiem postanowiłam zadbać o siebie i przede wszystkim zgubić kilka zbędnych kilogramów;) przez ostatni rok wiele przeszłam i trochę zajadałam swój kiepski humor z wynikiem +8kg...pomyślałam że na forum będzie mi łatwiej i oto jestem;) od jutra dukan...książki nie czytałam ale przejrzałam wiele blogów i innych stron i myślę że jestem gotowa a zakupy zrobione...

Hej dziewczyny fajnie ze jest nas coraz więcej zawsze to lepsza motywacja widząc wyniki Was koleżanek . Ja po raz drugi na Dukanie i stwierdzam ze to najlepsza dietka jaka pozwala mi na schudnięcie i bez głodu :) ja robiłam dietke jakies 3 lata temu ale przeszłam tylko dwie fazy i pózniej odpuściłam i kg. zaczeły wracać teraz makabrycznie wyglądam ale czas do roboty :)

Gość gość
tak, rozwalcie sobie cały organizm, powodzenia ;) najlepsza dieta - mniej wp*****lać i więcej się ruszać [np. nie wozić dupska autem] - efekty gwarantowane.

Do tej Pani lub Pana wyżej Po co wypowiadasz się na temat który Cię nie dotyczy skoro się nie odchudzasz to dbaj o własne DUPSKO A INNE NIECH CIE NIE OBCHODZĄ

Gość gość
droga pani - MOJE DUPSKO ma się dobrze. schudło dzięki ograniczeniu wp*****lania i zaprzestaniu o******lania się. 35kg w rok, pozdrawiam.