Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaulka

schudnijmy razem na dukanie

Polecane posty

Gość mooonisia23
ja przypuszczam że to osoba która sama nie potrafi schudnąć i podcina skrzydła innym...

Gość gość
gdyby faktycznie dukan był taki z******ty, to nikt nie miałby po nim jojo. po co się męczyć jakimś gównem, skoro potem to wszystko wraca? nie lepiej przestać żreć co popadnie po prostu? da się schudnąć bez cudownej diety i nie przytyć. trzeba tylko chcieć, a nie wierzyć w cud.

Gość mooonisia23
po każdej diecie może być efekt jojo...wszystko jest dla ludzi trzeba tylko do wszystkiego podchodzić z głową...czytając Twoje wypowiedzi mam wrażenie że sama jesteś (byłaś) ofiarą jojo po dukanie...

Gość justynna232
zgadzam się z Moniką, jeśli źle prowadzisz dietę, to jojo zawsze Cię dopadnie... a wracając do tematu napiszcie coś o sobie, z jakiej wagi startujecie, przy jakim wzroście itp:)

Hej dziewczyny, z ogromną przyjemnością do Was dołączę jeśli mnie przygarniecie. Mam (jeszcze) 26 lat, 165 cm wzrostu i 69,5 kg wagi. Dukana zaczęłam 16.12.2013 z wagą 74,7 kg. Więc postęp jest mimo małych grzeszków świątecznych i sylwestrowych. Na dukanie jestem 2, raz za pierwszym razem schudłam 13 kg a wróciło tylko 2 - więc to raczej nie jojo. A te 2 wróciły bo cóż śmieciowe jedzenie wzięło górę. Teraz grzecznie dukam :) Cel 65 kg do 02.02.2014 - moje urodziny. Życzę wytrwałości i powodzenia drogie dukanki :) Na pewno będę codziennie zaglądać do Was, bo w grupie zawsze raźniej :)

Gość dukanowaona
Czesc dziewczyny. Ja 3lata temu bylam na dukanie i schudlam 15kg w 3mies. Niedawno urodzilam i od poniedzialku zaczynam dukana nie chce schudnac duzo bo tylko 12kg mam 1.68cm i 70kg. Chce zejsc do 58.

Gość gość
ten dukan to jest jedna wielka sciema. jedzcie codziennie rano platki owsiane górskie "młyny w stoisławiu" na wodzie a schudniecie tanimkosztem i zadna dieta wam nie bedzie potrzebna.

Gość dukanowaona
Ja bede robila 5dni proteiny i 5 dni warzywa przez 2 tyg. A potem 2dni prot. I 2 dni warzywa. Jesli chodzi o owoce to bede jadla jablka wczesniej na dukanie tez je jadlam i jogurty 0% z owocami.

Gość dukanowaona
No nie wiem czy taka sciema to jedyna dieta ktora mi pomogla.

dokładnie - to nie ściema. Można jeść bez ograniczeń a efekty są, dołączyć ćwiczenia i jest rewelacja. Nie ma co dziewczyny komentować takich wpisów bo tylko będzie ich więcej.

Gość dukanowaona
Wiem i pewnie jakbym nie sprawdzila tej diety na sobie i jejcudownego dzialania to sama nie wiedziala bym co myslec. Ja zaczne od poniedzialku i bede do was zagladac i musze wam powiedziec ze jestem podekscytowana na sama mysl

Gość dukanowaona
Ja poprzednim razem wlasciwie nie cwiczylam tylko na hullahop zawsze wieczorem po 15min ale za to duzo pracowalam.

Gość dukanowaona
Teraz chce dolaczyc skalpel chodakowskiej co 2gi dzien juz go wyprubowalam i jest ok mi te cwiczenia odpowiadaja ale do chodakowskiej podchodze raczej sceptycznie.

ja przy pierwszym razie też nie ćwiczyłam a przydałoby się. Teraz ćwiczę w dni PW czyli co 2 dzień i też skalpel chodakowskiej heheheh. ważę się codziennie w celu eliminowania ewentualnych produktów które mnie blokują a stopkę uaktulanie za tydzień. Raz w tygodniu też się mierzę aby sprawdzać postępy w cm. Czasem jest tak że waga stoi a cm lecą

Gość dukanowaona
Aaaa no i pamietajcie ze trzeciego, czwartego dnia na dukanie nasz organizm przechodzi zalamanie mozecie czuc sie slabo jakbyscie mialy zachwile zemdlec ale to normalne ze cialo broni sie przed dieta pi tym poczujecie sie juz dobrzevtylko trzeba to przetrwac dlatego tez cwiczenia najlepiej zaczac w 2gim tygodniu diety kiedy to juz bedziecie czuly sie piekne i pelne energii

Gość dukanowaona
Ja tez bede sprawdzwc wage codziennie , musze tez kupic centymetr bo mysle ze warto sprawdzac swoje osiagniecia rowniez w ten sposob.

Gość dominika1920
Hej dziewczyny mogę się do Was jeszcze dołączyc ? :) mam 172 wzrostu i waże ... 87 kg ;( po ciaży .... przed 56 ;( ( dodam że mam 20 lat

Gość gość
ja jestem tu nowa ale myślę że im nas więcej tym lepiej :) piszcie tez dziewczyny co jecie to może być dla innych inspiracja

ja dziś na śniadanie: - tost dukana z serkiem wiejskim z papryką - obiad klopsiki z mielonego kurczaka i sałatka - kolacja 2 pałki z kurczaka pieczone bez skóry i brokuły to oczywiście PW :)

Gość gość
Tynkus ile w koncu wazylas na początku 74.7 czy 72.7? Ile trwala u ciebie faza uderzeniowa i ile na niej schudłas ? Jak mozesz to daj przyad co jadlas w fazie 1 z gory dziekuje

wazyłam 74,7 ale dopiero po takim czasie zauważyłam błąd :( jadłam np - sniadanie: 3 jajka na miękko, kawa - obiad: 2 gotowane udka - kolacja: omlet (2 jajka) z serkiem wiejskim takie rzeczy jadłam na uderzeniówce Fajnym przepisem zwłaszcza na uderzeniówke są kotlety jajeczne bo nie smakują tradycyjnie i zawsze to co innego na talerzu :) dziewczyny logujcie się i zaczerniajcie nicki żebyśmy wiedziały z kim piszemy :)

faza uderzeniowa trwała u mnie 3 dni i wazyłam po nich 70,5 kg ale to głównie woda a kilka dni przed dieta naprawdę sobie nie żałowałam

cześć dziewczyny co tak cichutko tutaj. Niestety sobota w pracy dobrze, że tylko do 14 :) Dzisiejsze śniadanko - tost dukana z serkiem wiejskim i kefir. A u Was co dzisiaj dobrego szykujecie?

Gość ehhmonica
hejka dziewczyny jeśli można chcialabym do was dołączyć też mam zamiar od dziś stosowac dukana ,mam 29lat 167cm i moja waga dziś pokazała 68kg to smutne ale niestety prawdziwe więc czas sie wziąć za siebie ehh.. tylko niewjem czy dam rade ... pomyślałam więc że może z wami mi się uda

Gość gość
niestety, topik zdechl chyba...

Gość ULA Urszula
Dołączam do was na diecie jestem od 2 stycznia 2014 Dodam że nie ta Ula, która pisała na początku tego wątku :) Ja jestem na diecie drugi raz, przy pierwszym podejściu dwa lata temu schudłam z wagi 71,5 kg do 61 kg:) Mam 158 cm i teraz ważę 67,4 kg :( Ale zaczęłam znowu walkę i mam nadzieję że uda się zrzucić trochę, chciałabym tak ok 10 kg no zobaczymy, wiem że wsparcie się przyda, dlatego jeżeli jesteście to odezwijcie się:) Pozdrawiam:)

hej dziewczyny co tu tak cicho żadna nie pisze, tylko nie mówcie że odpuściłyście. Ja dzielnie dukam jak na razie bez grzeszków, za to wczoraj poćwiczyłam z Mel B i dziś mam mega zakwasy. A co jest na nie najlepsze - kolejne ćwiczenia :) Dziewczyny piszcie bo wątek umiera... :(

Gość ULA Urszula
Ja nie ćwiczę, za to lubię tańczyć:) No to czasem potańczę przy sprzątaniu;) Przyjęłam plan diety 3/3, dziś drugi dzień z warzywami, ugotowałam sobie buraka z marchewką, pietruszką i selerem, wszystko doprawiłam czosnkiem granulowanym, pieprzem i kostką bulionową wołową taka zupka wyszła, nawet nie zła a wy co jecie?

Ja idę systemem 1/1. Dzis na śniadanie tosty (chyba sie od nich uzależniłam heheheh) z szynka z kurczaka i serkiem wiejskim, a na obiad kotleciki mielone, na kolacje jeszcze planu nie ma ale marzą mi się naleśniki...