Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bojesie

Polecane posty

Gość gość
Dołączyłaś do zespołu młodych "Q" i tam szukaj opdpowiedzi

Gość gość
??? Chyba osoba pisząca wyżej zazdrości Ci tego, że kochasz, jesteś kochana i szczęśliwa młode"q"? co to za określenie? dziewczyna jest pełnoletnia, jest z facetem juz sporo czasu, a przede wszystkim zrobiła to ze swoim ukochanym, a nie z 7 innymi facetami w ciągu jednej nocy. Więc dlaczego ją tak nazywasz?

Gość gość
już się nawet nie przejmuje tymi żałosnymi komentarzami. niech tylko sobie odpowie ile miała lat albo ile czekal na nią chłopak no chyba, że jest tak paskudna , że jej kijem nie chcą dotknąć i dlatego wypisuje takie rzeczy

Gość gość
Będzie szczesliwa jak ją pozaliczają tłumy.

Gość gość
Raczej zdecydowanie to drugie Na pewno jest paskudna, nikt jej nie chce i tak się wyżywa i dowartościowuje Ja miałam 24-lata jak przeżyłam swój pierwszy raz, nie żałuje, że tak późno (jak na dzisiejsze czasy), bo byłam zdecydowanie bardziej świadoma. Ale nie zabraniam ani nie neguje jak ktoś z miłości, mając 18lat zdecyduje się na seks. Nie przejmuj się :) niektórzy tak mają, że jak przez swoją anonimowość czują się bezkarni, to piszą wszystko, nie ważne czy na temat, nie ważne, czy kogoś urażą, itd

Gość gość
Jakie tłumy? O co Ci niewyżyta stara babo chodzi? A jeżeli ta dziewczyna jest zaręczona z tym chłopakiem, a nawet jak nie to może zostanie jego żoną kiedyś i będzie to jej jedyny facet w życiu? Nie wiesz nic o niej! Odpuść sobie! To jest jej życie, nie oceniaj jej postępowania. Jak nie masz nic do powiedzenia w sprawie w której ta dziewczyna napisała, to zamknij ten temat dyskusji i sie nie odzywa, bo nikt to nie chce czytać Twoich durnych wpisów

Gość gość
Tak to jest mój pierwszy chłopak i jestem dumna, że go mam w mojej klasie byłam jedyna dziewicą od roku każda się szczyciła z iloma to robiła i żadna nie mogła uwierzyć , że jestem z chłopakiem 3 lata i nigdy się nie kochaliśmy , a jestem osobą , która chodzi na imprezy lubi się dobrze bawić mam więcej kolegów niż koleżanek właśnie dlatego, że tak k***wsko podchodzą do świata ale każdy ma do mnie szacunek , bo nie jeden kolega chciał ze mną być czy nawet mnie pocałować a ja nigdy się nie dałam zawsze przychodzą do mnie si ę zwierzyć itp ale nigdy nie zostałam tak poniżona jak tu osoby które wiedzą o mnie więcej nie mówią takiego czegoś , a jakaś wredna baba , która mnie nie zna , nie odpowiada na pytanie które zadałam ocenia mnie.

Gość gość
Naprawdę się dziewczyno nie przejmuj. Te osoby, które tu piszą i obrażają najzwyczajniej się dowartościowują. Są anonimowi, to uważają, że im wolno. Nie czytaj tych głupich wpisów, bo się można załamać tylko. Nie martw się, bo w ciąży raczej nie jesteś. Nie zapominaj juz więcej o tabletkach skoro je zaczęłaś już brać i ciesz się życiem :)

Gość gość
Nie zapomnę są one teraz na pierwszym miejscu , ludzie niech się dowartościowują jak im to pomaga , a ja tak jak mówisz nie będę się przejmować , bo ten tydzień wystarczająco mi zjadł nerwów :)

Gość gość
No właśnie :) Już się uspokój, będzie dobrze :) Widzę, że jesteś inteligentną dziewczyną, bo nie napisałaś jak duża ilość głupich ludzi "nerw" tylko napisałaś "nerwów" ;) Na szczęście. Sorry, ale musiałam, to napisać :P Życzę żebyś się już nie musiała tak martwić :)

Gość gość
hahaha luz akurat jestem w klasie humanistycznej, więc uwagę na pisownie zwracam i dziękuj***ardzooo :D :)