Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dałam kosza kilkudziesięciu chłopakom

Polecane posty

Gość gość

w ciągu kilku ostatnich miesięcy, a ten o którym nie mogę zapomnieć ma mnie gdzieś. Czy to nie p******e?

Gość gość
Kilkudziesięciu? Dziwna sprawa... I naprawdę żaden Cię nie zainteresował? Być może przegapiłaś jakąś perłę....

Gość gość
Kochasz tego swojego. Po co więc miałabyś ciągać się z innymi? Ja mam tak samo. Też z tą moją nie mogę dojść do ładu. :-)

Gość gość
Skoro aż kilkudziesięciu się podobałaś to dziwne, że akurat ,,ten'' nie jest zainteresowany... skoro masz takie powodzenie to powinien leżeć u twych stóp

Gość gość
Coż to za brednie! Niczego nie powinien! Może ona nie jest w jego typie? Dziewczyna zakochała się bez wzajemności. I spławia innych zainteresowanych. Bo kocha naprawdę...

Gość gość
Jak nie jest w jej typie to niech ona da sobie z nim spokój bo on ułoży sobie życie z inną i będzie szczęśliwy a ona będzie wzdychać i płakać za nim.. Tylko sobie na złość zrobi a poza tym z tymi kilkudziesięcioma facetami to pewnie przenośnia może olała dwóch albo trzech

Gość gość
Kiedy ja miałam diament i nie umiałam się z nim obchodzić. Kilku było sensownych, ale jak pisze gość wyżej, po co? nie chcę nikogo zwodzić ani robić z kogoś "zapchajdziury", skoro wciąż myślę tylko o tamtym.

Gość gość
Ona kocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ty nic nie kapujesz!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Na pewno więcej niż 20-stu olałam od września. Szybko łapię kontakt z facetami, tylko że ja mam na myśli koleżeństwo, a oni zwykle coś więcej :o

Gość gość
Masz z nim jakiś kontakt?

Gość gość
Nie. Ale ostatnio coraz częściej myślę żeby napisać do niego

Gość gość
myślicie że kocham? bo ja sama nie bardzo wiem co czuję. pierwszy raz coś takiego mnie spotkało.

Gość gość
A jakie masz objawy? :-) Poza spławianiem facetów...

Gość gość
A może to jest tak że on jest dla Ciebie atrakcyjny bo (jak na razie) jest niedostępny, nieosiągalny? A wiadomo że ,,najbardziej pragniemy tego, czego nie możemy mieć...'' Tamci byli na wyciągnięcie ręki, a ten nie... Być może właśnie to Cię fascynuje hmmm

Gość gość
nie wiem nawet co miałabym napisać. po jakimś czasie bez kontaktu mam wylecieć z "co słychac" ? Poza tym jestem pewna na 90% że on i tak ma mnie w d***e

Gość gość
Nie uważam.. wcześniej też spławiłam masy facetów, a jego nie. Od razu go polubiłam.

Gość gość
gość A może to jest tak że on jest dla Ciebie atrakcyjny bo (jak na razie) jest niedostępny, nieosiągalny? A wiadomo że ,,najbardziej pragniemy tego, czego nie możemy mieć...'' Tamci byli na wyciągnięcie ręki, a ten nie... Być może właśnie to Cię fascynuje hmmm

Gość gość
Gdyby tak było że fascynuje mnie niedostępność, to olałabym go na początku jak do mnie startował. On coś ma w sobie, po prostu.

Gość gość
Może jest w twoim typie?

Gość gość
No jest. Inni też byli i jakoś się nie zakochałam,a w nim tak. Kiedyś to jeszcze zwracałam uwagę na kto się mna interesuje, teraz to nawet Johnny Depp może mi wyznać miłość i będę to miała gdzieś.

Gość nadziEwany ponczek
Działaj. Ja nie działałem, i teraz jest już tylko gorzej. Nie mam już siły. Nie powielaj błędów. Powodzenia.

Gość gość
Działać jak? Co mam zrobić? Mężczyźnie to jeszcze wypada zabiegać o kobietę, a odwrotnie... Chociaż nie chodzi nawet o to czy wypada, po prostu myślę że to jeszcze bardziej go zniechęci do mnie. Gdybym dostała 1 znak od niego, to bym to pociągnęła dalej. A teraz jestem w sytuacji patowej!

Gość nadziEwany ponczek
No widzisz. Jak bym siebie czytał. Niestety ja nie wiem co powinnaś zrobić. Wiedz tylko, że bierność w tej sytuacji wyniszczy cię od środka. Może inni znajdą jakieś rady. Jeszcze raz powodzenia. Pozdrawiam 🖐️

Gość gość
Dzięki Ponczku NadziEwany. Ty jesteś pewny że wszystko stracone? Może też możesz coś jeszcze zrobić. Ja służę radą, znacznie lepiej idzie mi to, niż rozwiązywanie własnych problemów ;)