Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc faceta w uk

Polecane posty

Gość gość
nica333 - kolejne swietnie stwierdzenie, bo w uk sa same polki :D zebys sie nie zdziwila ilu fajnych polskich facetow jest z seksowymi zadbanymi inteligetnymi kobietami z innych krajow. nie mam na ciebie sily kolezanko, ale pojecie o swiecei masz bardzo rozwiniete. Niezpomnij jutro wspolnie w grupie podjac jakiejs kolejnej inteligetnej dyskusji.

Gość gość
Mowiles ze obracasz sie w towarzystwie na poziomie znasz zarowno polakow i polki inteligentne zadnane wyksztalcone i jakims cudem jestes sam..hmm

Gość gość
Ech Polaczki jak zwykle... Oczywiscie jak tylko gosc wyżej, która napisala o swoich trzech nieudanych związkach z Polakami i przy okazji napisala gdzie pracuje, nagle jest be. To co, praca na lotnisku jest upodleniem, tak 'ynteligentne' Polaczki? Bo przecież wy sami menadzerzy jestescie, ewentualnie pracujecie dla jakiejś korporacji, a w międzyczasie szukacie swojej polowki na kafe, tak? :D hahaha och te polskie robolki w uk, zachwycają mnie logika. Co za dno! dobre. Oj Polaczki Polaczki. Dziewczyna prawdę napisala. Większość Polaków to dno. Brudasy i patologia. Tak samo z tymi wypowiadajacymi sie anonimowo na tym forum, co widać po komentarzach. Lepiej idźcie sobie zwalić gruche pod plakat Beyonce i zostawcie babskie forum dla kobiet, wy c***y, z buraczano kartoflanym ryjem :)

Gość gość
Tylko ograniczeni ludzie wrzucaja wszystkich do jednego worka ale idac twoim tokiem myslenia ze polki Sa takie be..dlaczego Sam szukasz polki?dlaczego mowisz ze zwiazek z dziewczyna z innego kraju nigdy nie zakonczy sie malzenstwem wiec czego szukasz

Gość gość
teraz wytrzyj "ryj" bo sie zaplulas jak ostatnia swinia. Ciekawe ile klas podstawowki skonczylas ? hmm. * a jesli chodzi o bycie samemu, to nie twoja sprawa. moj sukces zyciowy nie jest defiowany poprzez posiadanie kobiety. Jestem poza tym, ale twoj ptasi mozdzet tego nigdy nie ogarnie. * jesli chodzi o jej prace to poczytaj dokaldnie ale nie wim czy wydedukujesz bo to zbyt skomplikowane moze ci sie przegrac czaszka.

Gość gość
Chyba powinnam sie zaczernic jako autorka

Gość gość
@Tylko ograniczeni ludzie wrzucaja wszystkich do jednego worka ale idac twoim tokiem myslenia ze polki Sa takie be..dlaczego Sam szukasz polki?dlaczego mowisz ze zwiazek z dziewczyna z innego kraju nigdy nie zakonczy sie malzenstwem wiec czego szukasz - ja nie szukam polki. Jesli na taka trafie przypadkiem i bedzie to to, w co szczerze watpie w tym kraju. To moze wtedy bedzie mi sie chcialo cos z tym zorbic. Ja na razie nie trafilem na kogos takiego. Dlaczego niechce sie zenic z kobieta innego kraju, bo jakos tak mam , kocham polske i polakow ale tych pozytywnych z***bsitych ludzi , ktorzy maja abicje i jaja zeby cos w zyciu zrobic. Tylko dla was, wazne jest co mysla oo was inne kobiety i patrza na was przez pryzmat tego jakiego macie faceta. Ograniczone umyslowo kobiety, sadza, ze majac faceta z importu jest jakims luksusem :) Ja tak nie mysle, w kontekscie polski facet i kobieta z importu. Kobieta jak kobieta kazda jest inna, warto poznac i sprawdzic. Ale to nie powoduje, ze czuje sie lepszym niz inni.

Gość gość
W jednym sie zgadzamy moj sukces zyciowy rowniez to nie tylko posiadanie faceta innaczej bym nie wyhechala za granice tylko zostala w pl jako kura domowa, nie Bede po tobie jezdzic tylko poslucham bo wiem ze i tak mam racje

Gość gość
@gość Chyba powinnam sie zaczernic jako autorka - rozpoznaje niektore twoje wypowiedzi, bo sa napisane w innym stylu. Ale zachowlaas sie niegrzecznie i nie przedstawilas sie.

Gość gość
I tak bym nie podala swojego prawdziwego imienchce byc anonimowo ale nie jestem z edynburga ale jak to mowia faceci maja pierwszenstwo wiecmoze sie przedsyawisz

Gość gość
Ja akurat pisze z tel bo film ogladam na laptopie wiec sie nie moge rozpisyeac ale dzieki za @

Gość gość
* jesli chodzi o jej prace to poczytaj dokaldnie ale nie wim czy wydedukujesz bo to zbyt skomplikowane moze ci sie przegrac czaszka.-----> Ale co mam przeczytac robolku? To ze ja wyśmiewasz bo pracuje na lotnisku? Przecież ty i tak jestes zerem i zwyklym robotnikiem fizycznym w uk, tak jak i twój Nick wskazuj****aranie :D szukasz uparcie dziewczyny na tym forum i jestes przesmieszny w tych swoich poszukiwaniach. Twoje posty rozpoznaje od razu a zwłaszcza wtedy jak napalony od razu pytasz sie autorki o imie :D Nędzny, brzydki i samotny trzepiekonski jak ty zawsze będzie samotny i zawsze bedziesz przesiadywal na karę, bo taki juz twój los :D Wspolczuje ci dziadowskiego życia. Moze na interia czacie znajdziesz jakas chętna 16 stke, co Minodeus/Robolek? ;) ;)

Gość Savannaw
Dokladnie! Jak tylko widze posty tego Robola vel Minoduesa to juz wiem, ze jak tylko jakas dziewczyna mu przytaknie odrazu ja zapyta o imie, email lub poda swoj by napisala. Desperat jakich malo! NIby wszystkie Polki tu siedzace to brzydkie kwadraty z konska twarza, ktore poleruja powierzchnie plaskie,ale jakos pajacu chcesz sie z znimi usilnie spotkac. Twoje wypociny na temat kobiet z zagranicy z jakimi sie spotykasz sa wyssane z palca i wogole nie kleja sie kupy.

Gość Savannaw
Kolejny polski buraczyna! Za pazurem gleba, w reku piwsko i zepsute zeby...taki z ciebie krolewicz! Do tego twoja stylistyka i gramatyka wypowiedzi lezy i kwiczy. Poczytaj sam sobie twoje brednie. Widac, zes podstawowke ledwo skonczyl bo nawet sie wypowiedziec nie umiesz. Szkoda twojego czasu na tym forum bo chocbys zmienil nick tysiac razy i tak cie rozpoznamy desperacie.

Gość gość
Autorko może być ciężko znaleźć takiego partnera jakiego pragniesz w uk, bo nie oszukujmy emigranci to głównie osoby ktore w polsce poradzić sobie nie mogły - bardzo często ze wsi i słabo wykształcone. Zatem w jakim towarzystwie szukasz takich partnerów znajdujesz. Znam wielu bardzo wartościowych polskich mężczyzn, ale przeważnie zostali oni w polsce. Z drugiej strony polscy mężczyźni nie chcą wiązać się z emigrantkami które wracają do polski szukać mężów - ot taką slabą renomę rynkową moja mówiąc wulgarnie, bo do polek za granicą przypięła się metka rozwiązłych i puszczalskich. Reasumując sytuacje masz patową bo ani w uk takiego nie znajdziesz, a w polsce wcale nie będzie łatwiej mimo iż mężczyzn takich jest pod dostatkiem:)

Gość gość
ja radzę poznać szkota, polacy w uk to śmieci i nieudacznicy, do tego są obleśni i niczego sobą nie reprezentują.

Gość gość
Dawno sie tak nie usmialem :) Minodues to nie roboelk z uk. Macie dobre schizy panienki. Podsumujmy: Przyjechaly do uk , same piekne inteligetne wyksztalcone polki, ktore byly rozchwytywane w Polsce do pracy jak i przez mezczyzn, ale z tej popularnosci zmuszone byly wyjechac za granice zeby odsapnac na szmacie na lotnisku, wiazac sie przy okazji z koz***bca. :) A polscy mezczyzni ktorzy tu przyjechali to sam nieudaczniki i kartoflane mordy. Czy wy czase uzywacie tego co macie pod czaszka i czytacia to co napisalyscie ?? P.S nie chodzi o to ze autorka przytaknela, chodzi o fakt , ze mysli i pisze lognicznie. Poza tym co ma zapytanie o imie z napalaniem sie ? Proponuje wizyte u psychiatry.:)

Gość gość
a ten zyeb dalej siedzi tu 24h/7 i tylko zmienia nicki, co za nieudacznik życiowy, nie chciałabym mieć faceta, który poza siedzeniem na babskim forum i szukaniu tam dziewczyn nie ma ciekawszych zajęć. dobrze że ja nie jestem w związku z polaczkiem, tylko z wartościowym facetem z zachodu, który jest wykształcony i ma dobrą pracę, a nie jest jakimś tanim polskim fizolem na budowie.

Gość 0 Terenia 0
Autorko patrz jacy frajerzy się tu wypowiadają :O Ja bym na takiego nawet nie splunęła, polscy mężczyźni to mniej niż zero :O Lepiej weź sobie jakiegoś fajnego obcokrajowca, bo polaczki, zwłaszcza na emigracji to sam gnój, więc lepiej ich nie tykać, bo śmierdzą :O

Gość gość
Terenia rozdwojnie jazni ??:) Autorko dobrze Ci radze, jesli jestes tu na kafe przejazdem to uciakaj czym predzej, bo tu siedzie w 99.99% bydlo, jak widzisz :) Maila podlaem chcesz napisz, romzowa nic nie kosztuje. over and out.!

Gość gość
hej autorko, jeśli naprawdę jesteś ze szkocji to chyba mogę C***omóc, mam kilku samotnych, przystojnych i zaradnych szkotów, chcieliby kogoś poznać ale chyba mają podobny problem do Twojego :) ja jestem z inverness jak byś chciała to mogę dać Ci na nich namiary ;) pozdrawiam serdecznie!

Gość Tasted approved
Minoudes czy jak ci tam jak popatrzysz wokolo to sie zorientujesz, ze na polskie dziewczyny jest popyt duzy wsrod facetow z zachodu (nie mowie tu o zadnych kozojebcach i czarnych mulach z afryki) i znam bardzo duzo zwiazkow gdzie Polka jest z fajnym facetem z innego kraju typu Anglik, Irlandczyk, niemiec, Szwed, Kanadyjczyk, Australijczyk, ale jakos tyk naszych polskich roboli gwiazdorow z reklamowka lidla i piwem w kieszeni nikt nie chce. Czym taki polaczek moze zaimponowac dziewczynie z innego kraju? ani to urody nie ma, czasami jezyka po 8 latach nie zna obcego, zacofanie myslowe, zero pasji itp. Fajnych facetow z Polski za granica jest garstka, i oni na stwoe nie wysiaduja na kafe piszac na babskim forum.

Gość gość
Podobnie jak wszystkie fajne inteligetne polki- zostaly w Polsce. A przyjechal tutaj sam zakompleksiony kwadratowy rynsztok. Jak mowilem mnie to nie boli i zwisa kolo doopy. Gotuj sie dalej i probuj sie dowartosciowac na forum. Za dlugo tu zyje i takze mam oczy. :)

Gość gość
Normalnie, tylko nie szukaj faceta wśrod Polaków :D dla nich ideał kobiety to plastikowa lala po 10 operacjach plastycznych, tipsy, przedłużane platynowe włosy te sprawy :D

Gość gość
Kurde skad macie moje zdjecie , ja pierdyle, widze, ze jestem popularny :) poza tym glupie babsztyle szastanie wizerunkiem prywatnym bez zgody wlasciciela jest karalne. :)

Gość gość
ja pitole ale paszczur!!!! zygnelam....

Gość gość
co to za zdjecie?

Gość gość
Dziekuje za tyle wypowiedzi chyba nie ma sensu szukac czegokolwiek

Gość robolek wyglądasz jak szczur
:O

Gość gość
Minodeus to ty?:P