Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mnie nie chce przegralam zycie

Polecane posty

Gość gość

jestem bardzo nieszczesliwe zakochana,facet mnie nie chce.Jestem z rodziny alkoholikow i jak facet poznal moich rodzicow i sie o tym dowiedzial,powiedzial,ze juz mnie nie chce.Nie chce ze mna gadac w gole,minelo juz pare miesiecy.Bardzo go kochalam,jak ja mam zyc?Byl miloscia mojego zycia.Chyba sie zabije,zycie stracilo dla mnie sens,nie mam po co rano wstawac z lozka,wiem ze przegralam moje zycie,probowalam poznac innego w necie,ale zaden mi sie nie podoba,do klubow tez chodzilam i tez nic,caly czas mysle o tamtym ,porowniuje kazdego do tamtego,dla mnie juz nie ma ratunku...czas sie zabic

Gość gość
Żaden facet nie jest warty tego żeby się o niego zabijać, a jeszcze mniej tek który Cię ze wszystkim. Ie akceptuje, to znaczy nie kocha. Poboli i przestanie.

Gość gość
Daj se siana dziewczyno jeszcz bedziesz nieraz zakochana a tysiacce razy brana, tak ze nieprzejmoj sie:-)

Gość gość
co to znaczy zakochana ,bo ja nie wiem ,dla mnie to jak mnie szanuje to jest K2 jak mnie nie chce na dzień dobry to po wszystkim.

Gość gość
Przegrałaś życie? Bo jakiś facet cię rzucił? A to tylko jeden facet jest na świecie?

Gość gość
dokladnie zaden facet nie zasluguje na to by zabiegala o niego kobieta

Gość gość
Jak ktoś chce się zabic przez inną osobę, to jest z nią coś nie tak. A myślałaś o tym Autorko, ze jesteś być może DDA?

Gość gość
ja jestem facet ,, to idiota jakis przecierz niebedzie sie rzenil z tesciowa ani ztesciem tylko ztoba ,, a faceci teraz to szukaja gogatych kandydatek bo sie ku.wa robic niechce wez sie rozejzyj tak jest