Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie na narty

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Interesują mnie miejsca, gdzie w marcu można pośmigać na nartach, oprócz alp i Polski... Nie jestem wymagajaca :) Z góry bardzo dziękuję za pomoc :)

Gość gość
Ural, Rosja

Gość gość
Dolomity!

Gość Adasiowa Głowa
Gruzja i region Gudauri. Najwspanialsze miejsc pod słońcem pod każdym względem :) W zeszłym roku byliśmy pod koniec sezonu z mężem i stoki były bardzo dobrze przygotowane, nie było "brei", która często zdarza się w Polsce. W tym roku też planujemy tylko, że z biurem - jesteśmy za leniwi żeby wszystko organizować, a poza tym Rainbow Tours ma świetne oferty na późniejszy okres :)

Gość gość
jak już promujesz Rainbow Tours to rób to bardziej umiejętnie :o

Gość robik33
Jeśli na narty to tylko do Wisły i do Nowej Osady. Warunki palce lizać. Co do wypożyczalni to się parę znajdzie. Ja mam dobre doświadczenia z obsługą w sieciówce Wintergroup. Nie trzeba było dowodu zostawiać w zastaw, co jest bardzo dobre. Spóźniłem się z oddaniem sprzętu i też mi nie robili problemów z tego tytułu. Polecam! Mają swój portal – www.wypozyczalnia-wisla.pl . Jest pełny cennik do podejrzenia.

Gość Geralt4
Jeśli na narty to tylko do Wisły i do Nowej Osady. Warunki palce lizać. Co do wypożyczalni to się parę znajdzie. Ja mam dobre doświadczenia z obsługą w sieciówce Wintergroup. Nie trzeba było dowodu zostawiać w zastaw, co jest bardzo dobre. Spóźniłem się z oddaniem sprzętu i też mi nie robili problemów z tego tytułu. Polecam! Mają swój portal – www.wypozyczalnia-wisla.pl . Jest pełny cennik do podejrzenia.