Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwazam ze Polacy nie maja za grosz wpojonego

Polecane posty

Gość gość

dobrego wychowania. Czlowiek dobrze wychowany jest uprzejmy, cierpliwy, nie strzela fochow, honorowy, otwarty na innych ludzi, pomaga biedniejszym, jest wrazliwy na krzywde. Stara sie zyc tak, aby inni tez mieli z tego pozytek, kocha ojczyzne, kulture polska, historie. Jest wielkoduszny i optymistyczny. Dobre wychowanie jest cenniejsze od najwiekszego bogactwa.

Gość gość
ja mam juz dosc, moj kolejny facet strzela fochy, moj ojciec obrazalski, chyba poszukam sobie obcokrajowca, moze Anglika albo Niemca, mam dosc Polskich facetow :(

Gość białogłowa stawonoga
Nie jestem zbyt cierpliwa, poza tym wszystko w normie, chciałbyś może taką żonę?

Gość Stary Wuj
Nigdy w życiu nie strzeliłem focha. Zawsze mówię o co mi chodzi, co mnie wk...a i zamykam sprawę. Czy inni tak nie mogli by ?

Gość gość
Trzeba przyznac ze gentelmenami nie sa

Gość gość
Dzieci sie rozpieszcza i uczy lekcewazacego stosunku do innych. Pyskuja, buntuja sie, alkoholizuja, cpaja.

Święta racja, a najlepszym przykładem są tutaj warszawiacy. Wybełtane chamstwo i pedalstwo, doprawione żydostwem. Niepiśmienna hołota z przerośniętym EGO + garść popier/dolonych celebrytów. Bez honoru, zasad, oraz jakichkolwiek manier

Gość gość
Warszawa Warszawą, ale Kraków to dopiero patologia :D co tydzień kogoś szlachtują nożem, tasakierm, siekierą :D do tego smog, dziadostwo, mówienie "czy" zamast trzy :D

Gość gość
Najgorsze, ze takich mamy politykow. Ludzi ktorzy biora ogromne pieniadze a nawet kultury osobistej nie maja, moralnosci. A jednoczesnie wykonuja inne zawody, ktore sa dla nich dodatkowym zrodlem dochodu.

Gość gość
A ja mieszkam w Ch juz od 15tu lat i powiem Wam, ze kiedy przyjechalam do Pl pierwszy raz z moim mezem, niestety musialam mu wytlumaczyc, dlaczego niektorzy ludzie na ulicy sie zachowuja tak a nie inaczej.Pierwsze co mu przyszlo na mysl, to to, ze niestety brakuje uprzejmosci i zwyklego dziekuje w sklepach i na ulicach oprocz tego, ze ludzie sie nie usmiechaja i niestety fochy. Ja nie wyobrazam sobie nie powiedziec zwyklego dzien dobry, czy dziekuje czy znam osoby wokol mnie czy nie.

Gość gość
Dlaczego dzieciom sie wpaja chamstwo od urodzenia? Wielu sie tlumaczy bieda, ale to bzdury sa.

Gość gość
Niestety tak jest, to chyba mamy w kulturze, jak i podobno goscinnosc w co nie wierze!