Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianek_24

Odziedziczyłem mieszkanie ile może być warte

Polecane posty

Gość marianek_24

mieszkanie w Gdańsku 3km od centrum blisko wszystko jest sklepy itp. szkoły, przychodnia, tramwaj, to ile takie mieszkanko jest warte ? ma 38 metrów i 2 pokoje ? ile za to moge chcieć ?

Gość Rzeczoznaffca
Jakieś 64 tysiące

Gość marianek_24
tzn jest pokój mały 10 metruw, i pokój z kuchnią 20 metrów i łazienka 4 metry.

Gość marianek_24
tak mało tylko ?

Gość gość
Jak je sprzedaż od razu to zapłacisz najwyższy podatek

Gość przegrany 87
wejdź na gratkę albo inny portal z nieruchomościami i wbij w wyszukiwarkę parametry mieszkania

Gość gość
Mieszkanie(Przeróbka 3-pok) mojego byłego męża Komornik oszacował na 205 tys zł. Wg mnie twoje jakieś 100-120 tys

Gość Rzeczoznaffca
Tylko? A czego się spodziewasz za 38m nore? Łazienka 4 m? Zwykły kibel ma więcej. 1800 za metr. Takie są dzisiej ceny

Gość gość
jaka dzielnica? Bo odległość od centrum to jeszcze nie wszystko. Taka Orunia blisko centrum tak samo jak Chełm a sama rozumiesz że różnica jest

Gość marianek_24
to jest na Chełmie, takie niskie ceny są 1800zł ? myslałem ze w polsce to ze 3 tysiące za metr, a podatku sie nie płaci jak sie kupi inne w ciągu 2 lat tak mi muwił notariusz bo ja chce wieksze kupic właśnie.

Gość Rzeczoznaffca
3 tysiące to chyba w Berlinie:D

Gość gość
no na pewno nie 120 tys, za tyle to w Tczewie chyba . W Gd na pewno powyżej 160 tys takie mieszkanie, jak nie więcej. Im mniejsze tym relatywnie droższe-to ogólna zasada

Gość gość
170-200 tyś zależnie od stanu

Gość Mikołaj 28
To dziwne, bo w Hamburgu zapłaciłem 26 tyś Euro za 67 metrów:D No ale Hamburg to nie to co Gdańsk:D:D

Gość marianek_24
mieszkanie jest nowe bo nikt w nim nie mieszkał jest zrobiona podłoga, drzwi no i kafelki w łazience, a i to nie jest wielka płyta tylko takie już nowsze z cegły, a no i parter jeżeli to ma znaczenie bo jak jest 1800 zł za metr to chyb alepiej wynając bo tam wynajmuje moja ciotka obok to mieszięcznie bierze 1400zł + opłaty za 46 metrów to ja bym mógł brać ze 1100 zł.

Gość marianek_24
to za 200 tyś wystawić ? myślicie, że ktoś kupi ?

Gość gość
jezuuu, próbuj ale tak w ogóle to poczytaj ogłoszenia i się zorientuj jak chodzą mieszkania z tym standardem

Gość marianek_24
a gdzie som jakieś portale z nieruchomosciami żeby porównać ?

Gość gość
a google masz?

Gość marianek_24
a wy byscie kupili takie mieszkanie za 200 tyś w dobrym standarcie i dobrej lokalizacji ? no google ja mam ale tam dziwne wyskakuja żeczy troche ja si enie znam zabardzo na internecie bo nei jestem w polsce i mulą mi troche te strony polskie.

Gość gość
ja osobiście nie kupiłabym na Chełmie takiego metrażu za 2000 tys bo gdybym się dobrze rozglądnęła to w tej cenie miałabym większe mieszkanie. No jest jeszcze kwestia co ty tam w tym mieszkaniu masz i w jakim jest stanie? Może do remontu? Tu nie pogdybasz, to wszystko wymaga autopsji ale 200 tys to wygórowana cena za 38m

Gość marianek_24
mieszkanie jest w dobrym stanie bez mebli zrobiona podłoga, ściany białe, drzwi w pokojach, no i łazienka zrobiona tak normalnie kafle zlew wanna. niedaleko jeździ tramwaj i do centrum 9 minut sie jedzie

Gość gość
wpisz gratka pl wybierz lokalizację i wielkość mieszkania

Gość marianek_24
a słuhajcie jak to sie robi bo ja jestem za granica i teraz wystawie ogłoszenie to musze zrobić zdjecia no i potem ktoś bedzie chciał oglądać, ale ja nie bede mógł przyjechać to sie klucze zostawia w biurze nieruchomości czy jak ?

Gość kasztanobiscum
mieszkanie w starym czy nowym budownictwie? Na którym pietrze? Czy jest winda? Czy jest C.O miejskie, czy piec kaflowy? Czy jest ciepła woda z ciepłowni, czy bojler - bojler na gaz/prąd? Jakie podłogi - panel, parkiet, deska? ile pomieszczeń?

Gość marianek_24
naucz się k***a czytać

Gość kasztanobiscum
jak z oknami? Nowe? Stare? drewno, plastik? Czy pokój z aneksem kuchennym jest przejściowy? Czy jest przedpokój?

Gość marianek_24
okna są nowe, panele na podlogach są, pokoje nieprzejściowe normalne jest balkon i piwnica w komplecie budownictwo nowe rok 2011 winda jest, ale mieszkanie na parterze jest.

Gość marianek_24
dzięki z aadres tej strony gratka.pl no i spojrzałem na ceny dokładnie w tych samych blokach na tej samej ulicy to jest od 5700 do 7000 zł za metr, wydaje mi sie to sporo chyba.

Gość gość
to jak jest C.O. to startowala bym z ćwierć miliona, potem spuszczac do 200 000 targować sie do 180-190 tys nie licz mniej no chyba ze jest piec kaflowy wtedy wartosc mieszkania spada diametralnie.